GoParking avaa uuden lähtöselvityspalvelun - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

GoParking avaa uuden lähtöselvityspalvelun

21.2.2020

LEHDISTÖTIEDOTE

GoParking avaa uuden lähtöselvityspalvelun

Lauantaina, 22. helmikuuta, kello 13.00, GoParking avaa Pohjois-Euroopan ensimmäisen kauppakeskuksessa toimivan etälähtöselvityspalvelun T1 Mall of Tallinnassa, joka tekee lentomatkustamisesta entistäkin mukavampaa ja nopeampaa.

GoParking parantaa lentopysäköintipalvelua Tallinnan lentoasemalle ja avaa lähtöselvityspalvelun T1 Mall of Tallinnan kauppakeskuksessa. Palvelu säästää lentomatkustajien aikaa.

“Lauantaista alkaen lennolle lähteminen Tallinnan lentoasemalta on entistäkin helpompaa, kun lähtöselvityspalvelu Check-in @ T1 Mall of Tallinn avataan. Lähtöselvityksen voi tehdä T1 Mall of Tallinnan infopisteellä ilman lisäkuluja,” sanoo Jesse Paananen, GoParkingin hallituksen puheenjohtaja.

Paanasen mukaan, lentoyhtiöiden tilastojen mukaan 20-30% lentomatkustajista käyttää lähtöselvitykseen lentoaseman itsepalveluautomaattia. ”Me näemme, että sama asiakasryhmä on kiinnostunut myös käyttämään lähtöselvityspalvelua kauppakeskuksessa lentoaseman lähellä, jossa on myös enemmän mahdollisuuksia viettää aikaa ennen lennolle lähtemistä”, sanoo Paananen.

Matkustajat voivat nyt varata pysäköinnin ennakkoon, ajaa T1 Mall of Tallinnan kauppakeskukseen, tehdä etälähtöselvityksen ja nauttia kaikista kauppakeskuksen palveluista, kuten ruokailla tai hankkia tuliaisia.

T1 Mall of Tallinnan kauppakeskusjohtajan, Allan Remmelkoorin mukaan, T1 on osa Ülemisten alueen liikennekeskittymää, ja se voi toimia tulevaisuudessa Tallinnan lentoaseman sekä Rail Baltican etäterminaalina, ja myöhemmin myös matkalaukkujen jättöpaikkana.

“Tämän mahdollisuuden vuoksi olemme valmiita kokeilemaan uusia palveluita ja testaamaan kulkumuotojen synergioita. Sitten kun olemme onnistuneet yhdistämään matkustamisen ja vapaa-ajanpalvelut asiakkaillemme, olemme onnistuneet”, sanoo Allan Remmelkoor.

Veljekset Juuso and Henri Roihu Viron maajoukkueesta, jotka valmistautuvat parhaillaan Tokion 2020 olympialaisiin, avaavat lähtöselvityspalvelun. Roihun veljekset matkustavat paljon ja arvostavat nopeita ja matkustusstressiä helpottavia matkustuspalveluita. Roihun veljesten luokan 49er kilpapurjevene on myös esillä Tallinnan T1 Mall of Tallinnassa lauantaina 22.2.2020.

T1 Mall of Tallinnasta on helppo lähteä lentomatkalle. Kauppakeskuksesta on hyvät julkiset- sekä taksiyhteydet lentoasemalle.

Check-in @ T1 Mall of Tallinn -palvelu sijaitsee kauppakeskuksen sisäänkäyntitasolla Infopisteessä. Lähtöselvityspalvelu on saatavilla viroksi, venäjäksi, englanniksi ja osittain suomeksi. Palvelupiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11–20, ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10–21. GoParking lentopysäköinti kauppakeskuksessa palvelee matkustajia 24/7.

Lisätietoa:

Jesse Paananen, hallituksen puheenjohtaja GoParking Oy, tel. +358 400 617 436

Allan Remmelkoor, johtoryhmän jäsen, T1 Mall of Tallinn, tel. +372 50 57190