Edullista pysäköintiä HSL -asiakkaille Helsinki-Vantaan lentoasemalla - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

Edullista pysäköintiä HSL -asiakkaille Helsinki-Vantaan lentoasemalla

10.3.2020

Edullista pysäköintiä HSL -asiakkaille Helsinki-Vantaan lentoasemalla, kauppakeskus Jumbossa

Lentopysäköinti GoParking ja Helsingin seudun liikenne (HSL) ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo edullisen pysäköinnin lentoasemalla kaikille HSL -asiakkaille ja HSL-liput ostettaviksi lentopysäköinnin varauksen yhteydessä. GoParking aloittaa HSL:n kertalippujen myynnin asiakkailleen.

HSL -asiakas voi pysäköidä etuhintaan GoParking pysäköinnissä kauppakeskus Jumbossa ja jatkaa matkaansa HSL:n linja-autolla lentoasemalle tai muualle pääkaupunkiseudulle. HSL-asiakas saa -25% alennusta pysäköinnistä, kun GoParking -kuljetuksen sijaan valitsee joukkoliikenteen.  Jumbosta on hyvät yhteydet linja-autolla lentoasemalle ympäri vuorokauden. Etuhintainen pysäköintimaksu ei sisällä kuljetusta eikä HSL-lippuja. Matkaliput voi ostaa kätevästi HSL-sovelluksesta, HSL-kortilla, GoParking henkilökunnalta, Jumbon K-Citymarketista, Prismasta tai R-kioskilta. Myös HSL:n bussinkuljettajalta saa kertalipun käteisellä.

Ennakkovarauksella HSL -asiakas voi varmistaa pysäköintipaikan ajoneuvolle, ja jatkaa matkaa kauppakeskus Jumbosta linja-autolla lentoasemalle. Lentoasemalla linja-auto pysähtyy suoraan terminaali 2:n ulko-oven edessä. Matka takaisin Jumboon lähtee saapuvien lentojen uloskäynnin vierestä, terminaali 2:n edestä. Aikataulutettu liikenne Jumbolta lentokentälle kulkee 20–30 minuutin välein ympäri vuorokauden. Linja-autolippu per suunta on alueen BC -lippu, hinnaltaan 2,80€ / aikuinen. 

GoParking lentopysäköinti panostaa matkustajien matkaketjun sujuvuuteen ja helppouteen. Automaatio ja digitaalisten varausjärjestelmien nopea kehitys sekä hyvin toimiva julkinen liikenne mahdollistavat lentomatkustajille joustavamman matkaketjun ja edullisemman tavan pysäköidä auto matkan ajaksi.

Vuoden 2020 aikana kauppakeskus Jumboon ja viihdekeskus Flamingoon avataan lähtöselvityspalvelu sujuvoittamaan lentomatkustajien matkustusta. Kauppakeskusympäristö tarjoaa viihtyisän ympäristön ja monipuolisia lisäpalveluita lentomatkalle valmistautumiseen. 

”Yhteistyö GoParkingin kanssa mahdollistaa ruuhkien välttämisen niin lentoasemalla kuin keskustassakin, ja hyvät liikenneyhteytemme takaavat sujuvat siirtymiset niin lentoasemalle, Helsingin keskustaan kuin eri asutuskeskuksiin pääkaupunkiseudulla”, kertoo asiakasvastaava Mirva Ilmoniemi Helsingin seudun liikenteestä.

”Haluamme olla matkaketjun helpoin osuus nyt ja tulevaisuudessa. Etsimme koko ajan uusia ratkaisuja matkustamista sujuvoittamaan tarjoamalla pysäköintipaikan hyvällä sijainnilla sekä joukkoliikenteen kattavat jatkoyhteydet. Tulevaisuudessa suunnittelemme myös Bag Drop -palvelun avaamista GoParking -asiakkaille tekemään matkustamisesta entistäkin helpompaa”, suunnittelee GoParking Oy:n toimitusjohtaja Katja Kapanen.

Lisätietoa: 

HSL asiakasedut: https://www.hsl.fi/asiakasedut
GoParking pysäköinti: https://goparking.fi

Mirva Ilmoniemi, HSL, tel. (09) 4766 4339
Katja Kapanen, GoParking Oy, tel. 0445205217