GoParkingin aloittaa GoJelppi ruoankuljetus- ja asiointipalvelun Porvoossa - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

GoParkingin aloittaa GoJelppi ruoankuljetus- ja asiointipalvelun Porvoossa

26.3.2020

GoParking aloittaa uuden kotiinkuljetus- ja asiointipalvelun Porvoon seudulla. Palvelussa GoParking hoitaa asiakkaidensa puolesta erilaiset päivittäisasiat, silloin kun nämä eivät itse siihen pysty tai ehdi. Hinta keräys- ja kuljetuspalvelulle on 19€!

Palvelu on rakennettu vastaamaan tarpeeseen,  joka on syntynyt koronavirusepidemian johdosta. 

”Haluamme auttaa porvoolaisia tänä haastavana aikana. Palvelullamme pystymme toimittamaan asiakkaillemme ruoka- sekä muita toimituksia, jopa ilman lähikontaktia. Meillä on käytössämme koko Porvoon seudulla asuva henkilökuntamme sekä kuljetuskalustomme, joissa on myös kylmäketjuratkaisu. Kapasiteettia tullaan myös tarpeen mukaan kasvattamaan”, kertoo GoParkingin hallituksen puheenjohtaja Jesse Paananen

Porvoolaiset voivat näin tilata palvelun GoParkingilta perjantaista 27.3.2020 lähtien. 

Palvelu toimii niin, että asiakas toimittaa GoParkingille sähköpostitse ruoka@goparking.fi osoitteeseen tilauksen ja ostoslistan. GoParking vahvistaa tilauksen sekä toimitusajankohdan. Tilaus toimitetaan asiakkaalle seuraavana arkipäivänä. Henkilökuntamme hoitaa asiakkaan puolesta ruoan, lääkkeiden yms. keräyksen ja kotiinkuljetuksen.

Palvelu on suunnattu erityisesti vastaamaan ruoan kuljetuksen ja keräyksen tarpeeseen, mutta voimme toki erikseen sovitusti toimittaa esimerkiksi ravintolaruokia ja apteekkien reseptivapaita tuotteita asiakkaillemme. 

”Palvelu maksaa vain 19€ + kauppaostokset, sekä mahdollisen pysäköintimaksun. Toimimme 10km säteellä Porvoon keskustasta. Meillä on nyt vapaata kuljetuskapasiteettia, joten voimme tehdä myös isommat ostokset kerralla aina 150€ asti. Pyynnöstä ja mahdollisuuksiemme mukaan voimme toimittaa myös pidempiä kuljetuksia tai muita aputoimintoja, mutta nämä on sovittava tapauskohtaisesti erikseen”, kertoo toimitusjohtaja Katja Kapanen.

”Olemme olleet yhteydessä Porvoon alueen suurimpiin ruokakauppoihin ja tulemme mahdollisesti tiivistämään yhteistyötä suoraan myös heidän kanssaan. Suurin osa henkilökunnastamme on porvoolaisia nuoria, joille haluamme tarjota työmahdollisuuksia sekä olla tukemassa meille niin tärkeän alueen selviytymistä tästä haastavasta ajasta. Teemme mielellämme yhteistyötä myös muiden alueen toimijoiden kanssa ja näemme, että tässä tilanteessa on tärkeintä pystyä auttamaan ihmisiä ja yrityksiä, jotka tarvitsevat tämän tyyppistä apua tai yhteistyötä”, lisää Paananen. 

Suunnittelemme avaavamme Porvoon jälkeen seuraavaksi GoJelppi-palvelun Vantaalle, Länsi-Uudellemaalle ja Etelä-Karjalaan.

Asiakas voit tutustua etukäteen uuteen palvelukonseptiimme kotisivuiltamme www.goparking.fi ja liittyä samalla asiakirjeemme tilaajaksi.

Lisätiedot: 

Jesse Paananen                                                       Katja Kapanen                                                                          Hallituksen puheenjohtaja                                   Toimitusjohtaja                                                                                  GoParking Oy                                                          GoParking Oy                                         jesse.paananen@goparking.fi                              katja.kapanen@goparking.fi                                                                +358 400617436                                                     +358 445205217

Lisätietoa palvelusta: GoJelppi asiointipalvelu