GoParking alkaa hoitamaan ruoan kotiinkuljetuksia Varuboden-Oslan toimialueella - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

GoParking alkaa hoitamaan ruoan kotiinkuljetuksia Varuboden-Oslan toimialueella

27.3.2020

Lentopysäköintiyritys GoParking aloittaa ruoan tilaus-, keräys- ja kotiinkuljetuspalvelun Varuboden-Oslan toimialueella. Osuuskauppa Varuboden-Osla ja GoParking solmivat asiasta sopimuksen tänään perjantaina. Toiminta alkaa maanantaina 30.3. Loviisassa, Sipoossa, Kauniaisissa, Pornaisissa, Askolassa, Pukkilassa, Kirkkonummella ja Porvoossa, ja viimeistään viikkoa myöhemmin läntisellä Uudellamaalla.

– Olemme todella iloisia yhteistyöstä GoParkingin kanssa, toimialajohtaja Bengt Vinberg sanoo. Tällä hetkellä yhä useammat meidän asiakkaamme haluavat välttää kaupassa käyntiä. Oma kapasiteettimme ei riitä uuden palvelun käynnistämiseen näin nopealla aikataululla, mutta tämän yhteistyön kautta pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvin tänä poikkeuksellisena aikana.

Palvelu toimii niin, että asiakas tilaa ruoan ja muut tuotteemme sähköpostitse GoParkingilta edellisenä päivänä, ja GoParkingin henkilökunta hoitaa tavaroiden keräämisen ja toimituksen. Mikäli asiakkaan toivomaa tuotetta ei olisi saatavilla, GoParkingin henkilökunta soittaa asiakkaalle ja selvittää voisiko joku vastaava tuote tulla kysymykseen. Asiakas maksaa tilauksen joko kortilla tai maksulinkillä toimituksen yhteydessä tai ennen kotiin toimitusta.

– Arvostamme suuresti alkanutta yhteistyötä Varuboden-Oslan kanssa ja haluamme huolehtia hyvin yhteisten asiakkaidemme ruokahuollosta ja asiointitarpeista myös näinä vaikeina aikoina ja toivotamme kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi käyttämään helppokäyttöistä GoJelppi-palveluamme, toteaa GoParkingin hallituksen puheenjohtaja Jesse Paananen.

Palvelu toimii arkisin. Keräys- ja kuljetuspalvelun hinta asiakkaalle on 19 € (sis alv), mikäli etäisyys on enintään 10 km asiakkaan lähikaupasta. Mikäli etäisyys on enemmän kuin 10 km veloitukseen lisätään 1,20 €/km. Alkoholi- ja tupakkatuotteita ei voi tilata palvelun kautta.

Lisätietoja antaa:                       

Jesse Paananen, hallituksen puheenjohtaja GoParking Oy, puh. 0400 617436

Bengt Vinberg, toimialajohtaja, Osuuskauppa Varuboden-Osla, puh. 010 762 6637

Lisätietoa palvelusta: GoJelppi asiointipalvelu