GoJelppi kotiinkuljetuspalvelun hinta laskee - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

GoJelppi kotiinkuljetuspalvelun hinta laskee

1.7.2020

Varuboden-Osla ja GoJelppi tyytyväisiä yhteistyöhön  

Lentopysäköintiyritys GoParking lanseerasi heti koronapandemian alkuvaiheessa ruokien ja markettuotteiden kotiinkuljetuspalvelu GoJelpin. Varuboden-Osla valikoitui GoJelpin kumppaniksi laajan toiminta-alueensa ja monipuolisen myymäläverkostonsa ansiosta. Sillä on tarjontaa Sale-myymälöistä aina Kirkkonummen Prismaan, Porvoon Sokokseen ja Näsin S-Garden-puutarhamyymälään mukavista ravintoloista ja ABC-asemista puhumattakaan. Asiakkaat ovat koko kolmen toimintakuukauden ajan olleet uskollisia palvelun käyttäjiä, mistä lämmin kiitos teille kaikille!

– Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhon GoParkingin kanssa, koska näin voimme tarjota kaikille asiakkaillemme samanlaista palvelua, toimialajohtaja Bengt Vinberg Varuboden-Oslasta toteaa.

– Toiminnan vakiinnuttua olemme pystyneet tarkistamaan hintaa ja laskemaan sen 17,90 eurosta 14,90 euroon. Yhteistyö Varuboden-Oslan kanssa oli meille tärkeä asia, kun lentoliikenteen loppuminen vaikutti asiakasmäärimme lentoparkeissamme, kertoo, GoParkingin toimitusjohtaja Katja Kapanen.

Kannustaaksemme asiakkaita hyödyntämään nyt myös kesäloma-aikana suosittua GoJelppi -palveluamme arvomme kaikkien 1.7.–15.7. GoJelppi tilauksen tehneiden tai meille osoitteeseen ruoka@goparking.fi sähköpostia lähettäneiden kesken kahden hengen illallisristeilyn sinisellä Saimaalla. Voittaja pääsee nauttimaan MS Camillan kyydissä illallisherkuista ja aistimaan eteläkarjalaista tunnelmaa kesäisellä Saimaalla Lappeenrannassa.

Hyvää kesää toivottaen,

Varuboden-Oslan toimialajohtaja Bengt Vinberg, puh. 010 762 6637
GoParkingin toimitusjohtaja Katja Kapanen, puh. 044 520 5217