GoParking laajenee Norjaan - GoParking %goparking -uutiset Oslo
Varaa

Ajankohtaista

GoParking laajenee Norjaan

2.12.2021

GoParking -pysäköinti astuu uuteen aikakauteen 1.1.2022, kun avaamme Oslon päärautatieasemalle GoParking Oslo S -parkin. Avaus Norjassa on meille mieluinen ja tärkeä askel matkalla Pohjoismaiden parhaaksi lentokenttä-, satama- ja liikennepaikkaparkiksi.

Vuonna 2022 avaamme parkkeja Norjan lisäksi ainakin myös Ruotsiin, Tanskaan, Ranskaan ja Espanjaan.

Lisäksi Helsinki-Vantaalla kuluvan syksyn aikana lanseeraamamme ja erittäin pidetty GoParking VIP -konsepti tullaan nopealla aikataululla lanseeraamaan franchising-periaatteella useille johtaville lentokentille Euroopassa.

GoParkingin kansainvälisen kasvun mahdollistaa osaomistusyhtiömme Victorem Oy, jonka tuottamia it-alustapalveluratkaisuja tulemme kehittämään ja tarjoamaan jatkossa myös muille erityisasiakaskohderyhmille Suomessa ja ulkomailla.

www.goparking.fi ja www.victorem.fi

Lisätietoa uutiskirjeestämme.