GoParking Jumbo on nyt GoParking Hilton Helsinki Airport - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

GoParking Jumbo on nyt GoParking Hilton Helsinki Airport

31.7.2023

Kauppakeskus Jumbossa alkaa elokuussa 2023 rakennushanke, joka vaikuttaa suurelta osin myös GoParking pysäköintialueeseen kauppakeskuksessa.

Palvelulupauksemme mukaisesti, haluamme olla asiakkaidemme matkan helpoin osuus. Jotta pystymme turvaamaan kaikille asiakkaillemme sujuvan pysäköintikokemuksen, tullaan kaikki uudet GoParking Jumbo varaukset 01.08.2023 jälkeen ohjaamaan GoParking Hilton VIP -pysäköintiin. Muutos koskee myös kaikkia GoParking Jumbo vuosipysäköintiasiakkaita, joilla vuosipysäköinti on vielä voimassa. Jatkossa GoParking Jumbo on nimeltään GoParking Hilton Helsinki Airport.

Rakennushankkeen ajaksi GoParking Jumbo pysäköintivaihtoehto poistuu myös toistaiseksi myynnistä. Tiedotamme erikseen rakennushankkeen päättymisestä.

GoParking Hilton VIP -pysäköinti on tasokkain pysäköintivaihtoehtomme Helsinki-Vantaalla, jossa voit ajaa suoraan Hilton Helsinki Airport hotelliin osoitteeseen Lentäjänkuja 1, Vantaa, pysäköidä auton, jättää avaimet hotellin vastaanottoon, joka on auki 24/7 ja lähteä suoraan terminaalin vierestä löytyvästä hotellista lentokentälle. Palatessasi voit noutaa auton Hilton Helsinki Airport -hotellista oman aikataulusi mukaisesti. Avaimet saat Hiltonin Helsinki Airport -hotellin vastaanotosta.  

Tutustu GoParking – Hilton VIP pysäköintiin alta löytyvän ohjevideon kautta:
https://youtu.be/orNQlXO-B4k

GoParking avaa elokuussa uuden pysäköintikohteen Pariisin Charles de Gaullen lentokentällä. Lisäksi tulemme avaamaan alkusyksystä uudet GoParking kohteet Malmöhön, Helsingin Länsisatamaan, Helsingin keskustaan sekä Tukholman keskustaan.

Mukavaa loppukesää ja nähdään parkeissa!

Terveisin,

GoParking

Mikäli sinulla on kysymyksiä varaukseesi liittyen toivomme yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse: info@goparking.fi

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on +358449882560