FAQ - GoParking
Varaa

FAQ

Olemme koonneet listan kysymyksistä, joita meiltä kysytään usein. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan meihin suoraan yhteyttä: info@goparking.fi

MUUTOS PYSÄKIN NUMEROON HELSINKI-VANTAAN LENTOASEMALLA, 57 ON NYT 42

MUUTOS PYSÄKIN NUMEROON HELSINKI-VANTAAN LENTOASEMALLA:
Pysäkki numero 57 on nyt pysäkki 42. Pysäkki on samalla paikalla bussiterminaalissa.

Lisätietoa lentoaseman kehityshankkeesta.

GoParking pysäkki numero 42, terminaali 2, bussiterminaali.

Sähköauton lataus GoParking Jumbossa

Syksyllä 2021 Jumboon on saatu useita kymmeniä uusia, tehokkaampia sähköautojen latauspisteitä.

Lisäksi Jumbosta löytyy vielä toistaiseksi 19 maksutonta, hitaampaa sähköautojen latauspistettä, jotka uusitaan myös kokonaan vuoden 2021 aikana. Päivityksen jälkeen kaikki sähköautojen latauspisteet Jumbossa ovat huomattavasti tehokkaampia, mutta myös maksullisia.

Latauspisteet sijaitsevat pysäköintihallissa P1 market-tasolla, P2-tasolla sekä kauppakeskuksen pääsisäänkäynnin ja Stockmannin pääsisäänkäynnin edustoilla P3-tasolla. Latauspisteet tunnistaa vihreästä valosta sekä kyltityksistä. Voit maksaa sähköauton latauksen myös EasyParkin sovelluksella. Lisätietoa löydät täältä.

GoParking VIP -pysäköintipalvelu

Koskaan ei ole pysäköinti ollut näin helppoa.

GoParking VIP -pysäköintipalvelussa ajat vain Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jätät auton terminaali 2:n eteen ja astut lentoasemalle.

Ei huolta autopaikasta, ei huolta kuljetuksesta, ei huolta aikatauluista, 2 minuuttia ja olet turvatarkastuksessa.

Tuotamme palvelun yhdessä addCar -autonvuokrauksen kanssa.

Ohjeet menomatkalle:

 1. Aja suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle, osoitteeseen Lentäjäntie 1 b, Vantaa.
 2. Pysäköinti Scandic Airport hotellin edessä.
 3. Autostanne matkan aikana huolehtii addCar Helsinki +358440154555.
 4. Auto on matkanne ajan Kauppakeskus Jumbossa, osoitteessa Vantaanportinkatu 3, Vantaa.
 5. Lisätietoa palvelusta info@goparking.fi ja varausvahvistuksesta.

Ohjeet paluumatkalle:

 1. Auto on noudettavissa jättöpaikasta varauksessa ilmoittamaanne pysäköinnin päättymisaikaan.
 2. Auton avaimet teille luovuttaa addCar -autonvuokrauksen henkilökunta.
 3. Muutokset aikatauluihin voi ilmoittaa puhelinnumeroon +358440154555 / addCar Helsinki.
 4. Turvallista kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!

Miten ansaitsen Finnair Plus -pisteitä?

Ansaitse Finnair Plus -pisteitä kaikista GoParking -pysäköinneistä, kun teet varauksesi GoParking verkkosivustolta.

200 pistettä per pysäköinti 1-8vrk GoParking -pysäköinneistä Pohjoismaissa ja Baltiassa.
400 pistettä per pysäköinti 9-15vrk GoParking -pysäköinneistä Pohjoismaissa ja Baltiassa.

500 pistettä per pysäköinti 15vrk- tai tätä pidempi GoParking -pysäköinneistä Pohjoismaissa ja Baltiassa.

1000 pistettä per GoParking – Basic vuosipysäköintitilaus Pohjoismaissa ja Baltiassa.

2000 pistettä per GoParking – Unlimited vuosipysäköintitilaus Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Muista syöttää Finnair Plus -jäsennumerosi Finnair Plus -kenttään, kun teet pysäköintivarauksen GoParkingin varaussivustolla.

Tee varauksesi tästä.

Pisteet näkyvät Finnair Plus tililläsi maksimissaan kahden (2) kuukauden kuluttua ostostasi. Voit lukea lisää Finnair Plus -pisteiden käytöstä ja jäseneduista osoitteesta https://www.finnair.com/fi/fi/plus

Kuinka eri kuljetusvaihtoehdot toimivat?

Saat tarkemmat ohjeet eri kuljetuksista varausvahvistuksessa, jonka saat automaattisesti tehtyäsi varauksen.

Pysäköintialueet osioissa on kerrottu enemmän pysäköintialuekohtaisista kuljetusvaihtoehdoista. Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse (info@goparking.fi), mikäli sinulla on erityistoiveita kuljetuksien osalta tai teillä on mukana erittäin suuria laukkuja, Golf bägejä, suksia tai henkilömääränne on hyvin suuri.

Suosittelemme käyttämään lapsen omaa turvaistuinta lentokenttäkuljetuksissa. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää omaa turvaistuina varaathan reilusti ylimääräistä aikaa kyydin saapumiseen, koska kaikissa takseissa ei ole turvaistuimia.

Mikä on GoJelppi -palvelu?

GoJelppi -palvelu on kotiinkuljetuspalvelu Varuboden-Oslan toimialueella.

Tilaus-, keräys- ja kotiinkuljetuspalvelu Varuboden-Oslan toimialueella: Askola, Inkoo, Karjaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Liljendal, Loviisa, Pohja, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Siuntio, Tammisaari.

Miten palvelu toimii?
Voit tehdä ostoslistan www.gojelppi.fi tai toimittaa meille ostoslistan sähköpostitse tai puhelimitse.

Tilaukset osoitteessa www.gojelppi.fi edellisenä päivänä klo 16 mennessä tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä

Tilaukset puhelimitse GoJelppi asiointipalveluun arkisin 9–16 numerossa +358 600 30 30 43 (hinta 0,99€/alkava minuutti)

Tilaukset, jotka on tehty ennen klo 16 toimitetaan seuraavana arkipäivänä.

Me otamme vastaan tilauksesi ja kuittaamme sinulle toimitusajan. Meidän henkilökuntamme käy puolestasi kaupassa ja ostaa toivotut tuotteet (emme toimita alkoholia, tai tupakkatuotteita, emmekä reseptilääkkeitä).

Meillä on reilusti kuljetuskapasiteettia, joten voimme tehdä myös isommat ostokset kerralla. Lisäksi meiltä löytyy kylmäketjuratkaisu.

Kuljettajamme soittaa sinulle, mikäli kaupassa ei ole toivomiasi tuotteita. Kun ostokset on tehty, henkilökuntamme toimittaa ne sinulle kotiovelle.

Mitä palvelu maksaa?
Keräys- ja kuljetuspalvelu on maksuton Osuuskauppa Varuboden Oslan alueella läntisellä ja itäisellä Uudellamaalla mikäli etäisyys on enintään 10km Osuuskauppa Varuboden-Oslan kauppa-asiakkaan lähikaupasta. Mikäli etäisyys on enemmän kuin 10km veloitukseen lisätään 1,20€/km.

Palvelun sekä ostokset voit maksaa maksukortilla kuljetuksen hoitavalle henkilökunnallemme tai voimme myös tehdä sinulle maksulinkin ostoksista ja palveluista ja lähettää sen sinulle sähköpostitse tai tekstiviestillä. Näin voimme toteuttaa toimituksen myös kontaktivapaasti asiakkaan kanssa ja toimittaa ruoat kotiovellesi. (Huomioithan, että maksu tulee maksaa ennen ruoan luovuttamista!) Meiltä löytyy jokaisesta autosta maksupäätteet, joilla voimme myös ottaa korttimaksun vastaan kotiovellasi. (Näissä maksupäätteissä on myös lähimaksumahdollisuus (max 50€ asti).

Miten tilaat GoJelppi palvelun:

 • Tee tilaus www.gojelppi.fi
 • Tai soita 0600-303043 arkisin klo 9–16
 • Kerro ostoslistasi, tilaajan nimi, puhelinnumero, tarkka toimitusosoite (myös mahdollinen rappu- tai ovinumero), maksutapa, sekä mahdollinen kauppatoive. Päivittäis- ja käyttötavarat toimitamme Osuuskauppa Varuboden-Oslan lähikaupoista.
 • Kauppaostokset eivät kerrytä S-Bonusta, eikä S-Bonusta pysty hakemaan jälkikäteen.
 • Kerrothan myös, mikäli toivot palvelua ilman kohtaamista, niin järjestämme asian sinulle ja kuljettajallemme turvallisella tavalla. 
 • Kuittaamme sinulle sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi ja kerromme sinulle arvioidun toimitusaikataulun. Klo 16 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan seuraavana päivänä.
 • Henkilökuntamme soittaa sinulle, mikäli kaupassa ei ole jotain toivomaasi tuotetta. Kuljettajamme soittaa sinulle myös aina ennen saapumistaan ostosten kanssa. 
 • Kerrothan ostoslistassasi aina mahdollisimman tarkasti mitä tuotteita haluat. Esimerkiksi: 2 kevytmaitoa (valio), 1 pussi tummia ruispaloja (Fazer) ja niin edelleen.

Miten koronavirus vaikuttaa pysäköintipalveluun?

Koronavirus ei vaikuta pysäköintipalvelun varaamiseen tai tuottamiseen.

Pysäköintipaikkamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla, kauppakeskus Jumbossa sekä ja Tallinnan lentoasemalla, kauppakeskus T1 Mall of Tallinnassa toimivat normaalisti 24/7.

Kuljetuspalvelu välillä kauppakeskus Jumbo - Helsinki-Vantaan lentoasema - kauppakeskus Jumbo toimii vain ennakkoon varaamalla.

Mikäli palaat Helsinki-Vantaalle ulkomailta, huomioithan, että ulkoasiainministeriö suosittelee kotimaahan palaavia jäämään 14 vuorokaudeksi karanteenia vastaaviin olosuhteisiin.

Suosittelemme ensisijaisesti taksia siirryttäessä lentoasemalta kauppakeskus Jumboon. Taksi Helsinki palvelee puhelinnumerossa: 0100 0700.

Pysäköintipaikkamme ovat normaalisti varattavissa vuosi etukäteen ennen suunniteltua matkaa.

Mikäli matkanne peruuntuu tai siirtyy, voitte muuttaa pysäköintivaraustanne joustavasti ennen alkuperäisen pysäköintiajan alkamista.

Pysäköintimuutoksissa voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme: info@goparking.fi

Lisäksi tarjoamme lisäpalveluna uusiin pysäköintivarauksiin peruutusturvaa.


Miten tämä toimii?

GoParking pysäköinti toimii ennakkovarauksella kaikissa kohteissamme Suomessa ja ulkomailla. Pysäköintivaraukset osoitteessa www.goparking.fi.

Vuosipysäköintiasiakkaat voivat lähettää pysäköintitiedot toistaiseksi info@goparking.fi.

Jotta voimme varmistaa mahdollisimman sujuvan palvelun asiakkaillemme, kaikki varaukset on tehtävä etukäteen osoitteessa https://www.goparking.fi.

Puomillisille pysäköintialueille ei pääse ajamaan sisään ilman pysäköintivarausta.

Pysäköintivarauksen voi tehdä haluamalleen pysäköinnin kestolle vuotta ennen suunniteltua matkaa.

Millä kielillä voin saada asiakaspalvelua?

Asiakaspalvelumme palvelee numerossa +358449882560 suomeksi ja englanniksi.

Sähköpostitse info@goparking.fi ja info@goparking.ee palvelemme suomeksi, englanniksi, viroksi ja venäjäksi.

Mitkä ovat maksutavat ja ehdot?

Jos valitset EasyPark tai Parkman sovelluksen maksuvaihtoehdoksi, otathan huomioon, että pysäköinnin loppusumma saattaa olla eri kuin varausjärjestelmän antama hinta, riippuen sopimuksestanne palveluntarjoajan kanssa. Pysäköinnin kokonaishinnan voitte tarkastaa suoraan sovelluksesta.

Maksuehdot löytyvät maksupalveluntarjoajan nettisivulta osoitteesta: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot.

Missä ovat GoParking pysäköintipaikat Suomessa?


GoParking pysäköintipaikat Suomessa ovat Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä: kauppakeskus Jumbossa, (koko pysäköintitaso P5) sekä P-Töölössä Helsingin Mannerheimintiellä.

Toukokuussa 2020 avasimme uuden pysäköintipaikan GoParking P-Töölön Helsingin keskustassa, Mannerheimintiellä. Pysäköintipaikasta on hyvät kulkuyhteydet Helsingin Satamiin ja muihin kohteisiin.
Lisätietoa kulkuyhteyksistä Helsingissä HSL Reittioppaasta.

Missä ovat GoParking pysäköintipaikat ulkomailla?

GoParking toimii tällä hetkellä Virossa, Tallinnan lentoaseman läheisyydessä, kauppakeskus T1 Mall of Tallinnassa.

Olemme valmiudessa avaamaan uudet pysäköintialueet Kööpenhaminaan ja Tukholmaan. Laajentumissuunnitelmat odottavat toistaiseksi pandemiasta johtuvien matkustusrajoitusten poistumista.

Mikä on varausvahvistus ja miten sen saa?

Pysäköintivarauksen maksun jälkeen lähetämme teille varausvahvistuksen pysäköintivarauksessa ilmoittamaanne sähköpostiin. Varausvahvistus toimii myös tositteena pysäköintimaksusta.

Jos ette saa varausvahvistusta, tarkastakaa ensin roskaposti, ja mikäli varausvahvistusta ei löydy, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme info@goparking.fi.

Miten pysäköinnin hinta määräytyy?

Pysäköinnin hinta määräytyy valitun pysäköintialueen ja pysäköinnin pituuden perusteella. Etukäteen varattavien paikkojen hinnat voivat vaihdella kysynnän mukaan pysäköintialuekohtaisesti. Voimassaolevat pysäköintihinnat saatte vahvistettua, kun syötätte pysäköinnin aloitus- ja lopetusajan varausjärjestelmään, niin järjestelmä laskee automaattisesti pysäköintihinnan.

Auton rekisterinumeron vaihtuminen?


Mikäli saavut eri autolla kuin olet ilmoittanut varauksessa, niin ilmoitathan muutoksesta asiakaspalveluumme info@goparking.fi.

Voinko varata parkkiruudun etukäteen? 


Voit pysäköidä autosi mihin tahansa vapaaseen pysäköintiruutuun valitulla pysäköintialueella. Tiettyä parkkiruutua ei vielä voi varata etukäteen.

Voinko pysäköidä matkailuautolla tai peräkärryn kanssa?


Valitettavasti peräkärry vie liikaa tilaa ja matkailuauto ei korkeuden puolesta mahdu kauppakeskusten pysäköintialueille. Mahdollisuuksien mukaan voimme tarjota pysäköintiä korkeille, leveille ja pitkille ajoneuvoille GoParking Helsinki Airportista, Helsinki-Vantaan lentoasemalta sekä GoParking Lappeenrannasta, Lappeenrannan lentoasemalta, otathan yhteyttä info@goparking.fi niin sovitaan yksityiskohdista.

Maksimikorkeus GoParking Jumbossa on 2,3m
Maksimikorkeus GoParking P-Töölössä on 2,3m (mahdollisuus pysäköidä myös korkeammille ajoneuvoille, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme).
Maksimikorkeus GoParking T1 Mall of Tallinnassa on 2,3m

Kuinka toimin, jos matkani siirtyy tai peruuntuu?Mikäli paluulentonne peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle, niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme info@goparking.fi niin selvitetään peruuntumisen / siirron vaikutus pysäköintiin yhdessä.

Asiakkaalla on oikeus siirtää pysäköintivaraus veloituksetta vielä kaksi (2) päivää ennen varauksen alkamisajankohtaa.

Koronapandemian vuoksi matkustusrajoitusten aikana olleet pysäköintivaraukset voidaan siirtää veloituksetta toiseen ajankohtaan vuoden 2020 loppuun saakka.

Lisäpalvelut

Lisäpalvelut voi hankkia pysäköintivarauksen yhteydessä osoitteessa www.goparking.fi tai nettikaupassamme GoShopissa shop.goparking.fi.

GoParking Jumbossa voimme tarjota seuraavat lisäpalvelut:
Ajoneuvojen ulkopesu, sisäpuhdistus, ulko- ja sisäpuhdistus sekä kovavahaus. Renkaanvaihtosesongin aikaan myös renkaiden HA vaihdot ja kausisäilytykset.

Ajoneuvojen huolto- ja katsastuspalvelut, jotka voi varata ennakkoon osoitteesta www.lentohuolto.net

Talviaikaan Jumbon pysäköintialue putsataan lumesta, mutta auton ympärille jäävät lumet voi poistaa P5 -kerrostasanteelta löytyvillä lumilapioilla tai hankkimalla etukäteen auton lumenpuhdistuksen, jolloin auto putsataan lumesta ennen saapumistanne.

Lisätietoa lisäpalveluista nettisivuiltamme www.goparking.fi sekä asiakaspalvelustamme info@goparking.fi

Ajoinko oikealle pysäköintialueelle?


Varmista, että olet ajamassa oikealle pysäköintialueelle. Ajo-ohjeet pysäköintialueelle saat varausvahvistuksessa. Ajo-ohjeet löytyvät myös nettisivuiltamme www.goparking.fi

Lisäksi pysäköintialueet on varustettu GoParking -kyltein ja tunnuksin.

Miten toimin, kun saavun pysäköintialueelle?


Voit pysäköidä autosi mihin tahansa vapaaseen pysäköintiruutuun valitulla pysäköintialueella.

GoParking Jumbossa on käytössä koko pysäköintitaso P5, sekä A, että B puoli.

GoParking P-Töölössä on käytössä koko pysäköintitaso P1.

GoParking T1 Mall of Tallinnassa on käytössä pysäköintitasot P0–P4.

Pysäköintialuekohtaiset ohjeet löydät varausvahvistuksesta sekä nettisivulta www.goparking.fi

Pysäköintilipuketta ei tarvitse laittaa auton tuulilasille, koska pysäköintinne voimassaolo tarkastetaan automaattisesti.

Kuinka paljon aikaa on varattava auton pysäköintiin ja kuljetukseen?


Lentoyhtiöt toivovat kotimaan matkustajien olevan tuntia ennen koneen lähtöaikaa lentokentällä ja ulkomaan matkustajien kahta tuntia ennen koneen lähtöaikaa.

Pysäköintiin ja kuljetukseen on hyvä varata aikaa puoli tuntia.

Kauppakeskus Jumbossa ja Viihdekeskus Flamingossa sekä kauppakeskus T1 Mall of Tallinnassa ovat kaikki kauppa- ja viihdekeskusten palvelut käytössänne ennen ja jälkeen matkan.

Mikä on kuljetuksen aikataulu?


GoParking Jumbo lentopysäköinti sisältää kuljetuksen lentokentälle ja takaisin Jumboon.

Kuljetuksesta vastaa Lähitaksi, ja taksin tilausohjeet saat varausvahvistuksessa.

Lähitaksi palvelee numerossa 0100 4016 vuorokauden ympäri 24/7.
Taksin tilaaminen maksaa vain matkapuhelinmaksun verran, ei lisäveloituksia.

Matka-aika kauppakeskus Jumbon ja lentoaseman välillä on 5 minuuttia.

Aikaa siirtymiseen Jumbosta lentoasemalle kannattaa loma-aikoina ja pyhäpäivinä varata ennakoitua enemmän.

Jumbosta lentoasemalle ja muualle pääkaupunkiseudulla pääsee Helsingin Seudun liikenteen kyydissä.
Lisätietoa linja-autoaikatauluista sekä -lipuista reittioppaasta. Jumbon linja-autopysäkit ovat aivan kauppakeskuksen vieressä ja lentoasemalla linja-autot Jumboon lähtevät terminaali 2:n edestä.

GoParking P-Töölöstä pääsee matkaa jatkamaan kätevästi jalan tai raitiovaunulla.

GoParking T1 Mall of Tallinnasta pääsee raitiovaunulla sekä Tallinnan lentoasemalle, että Tallinnan keskustaan aamu 5 ja yö 0.30 välillä. Muina aikoina kannattaa ottaa Taksi, jonka hinta kentälle on vuorokauden ajasta riippuen noin 3–5€.

Yöpyminen ja kuljetus Break Sokos Hotel Flamingosta?


GoParking asiakkaat saavat -9% hintaedun Break Sokos Hotel Flamingon päiväkohtaisesta huonehinnasta. Saat GoParking yritystunnuksen, joka oikeuttaa hintaetuun, pysäköintivarauksen varausvahvistuksessa.

Break Sokos Hotel Flamingossa yöpyvät asiakkaat voivat päättää käyttävätkö Sokos Hotellin omaa shuttle kuljetusta lentokentälle vai hankkivatko lisämaksusta GoParking kuljetuspalvelun lentokentälle / lentokentältä Sokos Hotelliin. Lisätietoa asiakaspalvelusta: info@goparking.fi

HUOM. koronavirustilanteen johdosta Sokos Hotellin shuttle kuljetus ei ole toistaiseksi käytössä.

Saanko autoni lämmitykseen matkan aikana?

GoParking Jumbossa ei ole mahdollisuutta saada autoa lämpimään tai lämmitystolppaan. Mikäli hankitte lisäpalveluna auton pesun tai huollon, yritämme tuoda auton takaisin parkkialueelle vasta lähellä paluuaikaanne.

GoParking T1 Mall of Tallinnassa on käytössä koko maanalainen kerros P0, joka on lämmitettyä pysäköintitilaa.

Saanko käynnistysapua matkan jälkeen?

GoParking Jumbossa henkilökuntamme auttaa käynnistysongelmien kanssa antamalla käynnistysapua, tai pyytämällä yhteistyökumppanimme avuksi.

Mikä on pysäköintialueiden turvallisuus?

Kaikki pysäköintialueemme on valvottuja alueita, joissa on kameravalvonta, mutta pysäköinti tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla. Pysäköinnin ja lisäpalveluiden osalta GoParking vastaa tuottamuksellaan aiheuttamistaan välittömistä vahingoista. Ellei pakottava lainsäädäntö toisin edellytä, ei GoParking kuitenkaan vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista tai vahingoista, joita GoParking ei ole voinut kohtuudella ennakoida.

Sekä vartiointiliike, että henkilökuntamme tarkastavat pysäköintialueet usean kerran päivässä. Mikäli huomaamme jotain poikkeavaa, ilmoitamme siitä heti asianosaisille.

Mikä on vuosipysäköintiasiakkuus ja miten se toimii?

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia vuoden pysäköinnit kerralla.

Voit valita Vuosipysäköinnin kahdesta vaihtoehdosta. Vuodelle 2022 tarjoamme kahta Vuosipysäköinti tuotetta. Vuosipysäköinti Basic ja Vuosipysäköinti Unlimited -tuotteet. Tuotteet eroavat toisistaan käytännössä sillä, että Basic sisältää 10 pysäköintiä ja edestakaista taksikuljetusta. Unlimited tuotteessa pysäköintien ja kuljetusten määrää ei ole rajattu. Pysäköintiaikaa ei kummassakaan tuotteessa rajata. 

Vuosipysäköinti 2022 sisältää menopaluu taksikuljetukset lentokentän ja Jumbon välillä. Vuosipysäköintiasiakkaille on oma varauskoodi, jolla taksin voi soittaa, kun sitä tarvitsee. Soiton jälkeen asiakas saa seurantalinkin, josta näkee taksin saapumisen. Taksi on vain sinulle ja seurueellesi eli kyytiin ei tule muita matkustajia.

Vuosipysäköinti Basic ostosta saa 1000 Finnair Plus pisteitä ja Vuosipysäköinti Unlimited ostosta 2000 Finnair Plus pistettä.

Mikäli vaihdat autoa vuosipysäköinnin aikana, niin siirrämme vuosipysäköinnin uuteen autoosi, ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme info@goparking.fi

Vuosipysäköintiasiakkuus on voimassa yhden (1) vuoden ajan. Vuosipysäköinti oikeuttaa pysäköimään pysäköintialueillamme GoParking Jumbossa ja GoParking T1 Mall of Tallinnassa vuoden ajan. GoParking uudet kauppakeskuslentoparkit lisätään automaattisesti Vuosipysäköintiin.

Mikäli haluat uusia vuosipysäköintitilauksen, jatkuu vuosipysäköintiasiakkuus keskeytyksettä seuraavan vuoden ajan voimassaolevan pysäköinnin päättymisen jälkeen.

Vuosipysäköintiasiakkuuden voi hankkia suoraan nettikaupastamme GoShopista. https://goparking.fi/goshop/ Maksun jälkeen lähetämme sähköpostitse ohjeet, kuinka vuosipysäköintiasiakkuus toimii ja kuinka pysäköintivaraukset tehdään.

Toistaiseksi vuosipysäköintiasiakkaita pyydetään lähettämään matkustustiedot sähköpostilla osoitteeseen info@goparking.fi ennen kuin kanta-asiakkuusjärjestelmämme on käytössä. Kanta-asiakasjärjestelmän käyttöönoton jälkeen vuosipysäköintiasiakkaat voivat hallita henkilötietoja ja pysäköintivarauksia suoraan kanta-asiakasjärjestelmästä.

Lisäksi kaikki kanta-asiakkaat saavat GoParking VIP tarran kiinnitettäväksi ajoneuvoon.

Tarjoamme vuoden aikana Vuosipysäköintiasiakkaille myös erilaisia etuuksia.