FAQ - GoParking
Varaa

FAQ

Olemme koonneet listan kysymyksistä, joita meiltä kysytään usein. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan meihin suoraan yhteyttä: info@goparking.fi

GoParking Helsinki Airport

Pysäköinti GoParking Helsinki Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla, GoParking pysäköintialueella. Sijainti mahdollistaa helpon siirtymisen kehä III:lta sekä idästä, että lännestä. Pysäköinti GoParkingin edullisin pysäköinti palvelu. Siirtyminen terminaaliin tapahtuu omatoimisesti joko viereiseltä linja-autopysäkiltä (450m pysäköintipaikasta) tai viereiseltä Aviapoliksen juna-asemalta (850m pysäköintipaikasta) tai taksilla suoraan pysäköintialueelta (taksimatka Robert Huberin tie 14 - lentoasema on noin 10€). Edullisin vaihtoehto suuremmille seurueille on viedä ensin muu seurue ja tavarat lentokentälle ja tulla yksin HLS -Bussilla perässä.

Tarkat tiedot GoParking Helsinki Airportista löydät Pysäköintialueet sivulta

GoParking Hilton Helsinki Airport

Koskaan ei ole pysäköinti ollut näin helppoa.

GoParking Hilton VIP -pysäköintipalvelussa ajat vain Helsinki-Vantaan lentoasemalle, Hilton Helsinki Airport -hotelliin ja olet vain askeleen päässä terminaalista.

Ei huolta autopaikasta, ei huolta kuljetuksesta, ei huolta aikatauluista, 2 minuuttia ja olet turvatarkastuksessa.

Ohjeet menomatkalle:

 1. Aja suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalle, Hilton Helsinki Airport -hotelliin, osoitteeseen Lentäjänkuja 1, Vantaa.
 2. Pysäköi auto Hilton Helsinki Airport -hotellin pysäköintialueelle, alueelle ajaminen vaatii pysäköintilipukkeen ottamista.
 3. GoParking -henkilökunta siirtää autonne matkanne ajaksi vartioidulle parkkialueellemme.
 4. Lisätietoa palvelusta info@goparking.fi ja varausvahvistuksesta.

Ohjeet paluumatkalle:

 1. Auton avaimet ovat noudettavissa Hilton Helsinki Airport -hotellin vastaanotosta varauksessa ilmoittamaanne pysäköinnin päättymisaikaan.
 2. Auto odottaa teitä Hilton Helsinki Airport -hotellin pysäköintialueella: se tuodaan Hilton Helsinki Airport -hotellin pysäköintialueelle ennen ilmoittamaanne paluuaikaa, ja se sulatetaan tarvittaessa lumesta ennen palautusta.
 3. Muutokset pysäköinnin aikatauluihin voi ilmoittaa ennakkoon sähköpostilla info@goparking.fi.
 4. Turvallista kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!

Avainten luovutus GoParking Hilton Helsinki Airportissa

Mikäli olette valinneet pysäköintipaikaksi GoParking Hilton Helsinki Airport -pysäköintipalvelun autonne avaimet tulee jättää Hilton Helsinki Airport hotellin vastaanottoon. Henkilökuntamme siirtää autonne matkanne ajaksi vartioidulle pysäköintialueellemme.

Mikäli ette halua, että autoanne siirretään suosittelemme käyttämään lentoaseman muita pysäköintipalveluita. Muihin vaihtoehtoihin pääset tutustumaan tästä linkistä.

GoParking Länsisatama

Pysäköintipaikka parkkihallissa länsiterminaalin vieressä laivamatkan ajaksi.

Pysäköintivaraukset:

 1. Pysäköintivaraukset ennakkoon osoitteessa www.goparking.fi.
 2. Voimassaolevat pysäköintihinnat saatte vahvistettua, kun syötätte pysäköinnin aloitus- ja lopetusajan varausjärjestelmään, niin hinta lasketaan automaattisesti.
 3. Pysäköintitalon puomit avautuvat vasta silloin autollenne, kun valitsemanne pysäköinnin aloitusaika alkaa. Tästä johtuen suosittelemme ottamaan muutaman tunnin joustoa pysäköinnin aloitusaikaanne. Tämä ei vaikuta hintaa, sillä veloitusperusteemme on vuorokausi.
 4. Hallin maksimikorkeus on 2.2 metriä.
 5. Pysäköintivaraus tulee olla voimassa koko pysäköinnin ajan. Pysäköintipalvelun tarpeen muutoksista voitte ilmoittaa meille sähköpostilla info@goparking.fi

Ohjeet menomatkalle:

 1. Aja suoraan Länsisatamaan, P-Atlas Parkkitaloon, osoitteeseen Länsisatamankatu 35, Helsinki.
 2. Parkkitalon puomit avautuvat automaattisesti rekisterinumerolla.
 3. Pysäköi autosi vapaaseen pysäköintiruutuun kerroksiin P2-P8.
 4. Mene hissilla alas ja kävele terminaaliin.
 5. Kävely matka terminaaliin kestää noin 8 minuuttia.
 6. Lisätietoa pysäköintipalvelusta info@goparking.fi tai varausvahvistuksessa.

Ohjeet paluumatkalle:

 1. Parkkihalliin pääsette parkkihallin aukioloaikoina pääovesta. Mikäli tulette aukioloaikojen ulkopuolella käyttäkää sivuovea minkä löydätte pääoven vierestä. Sivuovesta pääsette sisään syöttämällä ajoneuvonne rekisteri tunnuksen sivuoven vieressä olevaan laitteeseen.
 2. Auto odottaa teitä lumettomana pysäköintialueella.
 3. Muutokset pysäköinnin aikatauluihin voi ilmoittaa ennakkoon sähköpostilla info@goparking.fi.
 4. Turvallista kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!

GoParking T1 Tallinna

PYSÄKÖINTIALUE

Parkkipaikka sijaitsee T1 kauppakeskuksessa lähellä Tallinnan lentoasemaa, parkkipaikan asiakkaita palvellaan parkkipaikan P0–P4 kerroksissa. (Peterburi tee 2, Tallinna)

MAKSIMIKORKEUS

Parkkihallin maksimikorkeus on 2,3 m ja maanalaisessa pysäköintihallissa 2,4 m.

MUUTOKSET VARAUKSEEN

Varauksen tulee olla voimassa koko pysäköintiajan. Jos matkaasi tulee muutoksia, ota meihin yhteyttä. info@goparking.ee

GoParking Mercure VIP

SIJAINTI
GoParking Mercure VIP sijaitsee Tallinassa Mercure hotellissa, osoitteessa Lennujaamatee 2, Tallinna. Pysäköintipaikka on avoinna 24/7.

VARAUKSET
Varaa pysäköintipaikkasi ennakkoon kotisivuiltamme www.goparking.fi

MAKSIMIKORKEUS
Pysäköintialueen ajoneuvon maksimikorkeutta ei ole.

GoParking Field´s

Sijainti
GoParking Field's P6 sijaitsee kauppakeskus Field'sin pysäköintialueella P6. Kauppakeskuksen länsipuolella osoitteessa Arne Jacobsens Allé 12, 2300 Kööpenhamina, Tanska. Pysäköintialue on avoinna 24-7. Se on valvottu alue kauppakeskus Field'sin vieressä.

Kauppakeskus Field'sin kaupat ja ravintolat
Katso kaikki kaupat, jotka ovat Field'sissä. Miesten muoti, naisten muoti, kauneudenhoito, kenkäliikkeet, kulttuuri-, huipputeknologia- tai lelukaupat: kaikki suosikkiliikkeesi löytyvät Field'sistä.

Max. korkeus
GoParking Fields P6 -kentillä ei ole autojen enimmäiskorkeutta.

Varaus

Varaus GoParking Field's -ennakkopysäköinnin tulee olla voimassa alusta loppuun. Jos matkasi aikatauluun tulee muutoksia, ota meihin yhteyttä info@goparking.dk.

Ennakkovaraus

GoParking pysäköinti toimii ennakkovarauksella kaikissa kohteissamme Suomessa ja ulkomailla.

Näin varmistat ajoissa parkkipaikkasi GoParking -pysäköinnistä.

Ennakkovarauspalvelumme avulla suunnittelet matkasi ensimmäisestä askeleesta viimeiseen.

Tee pysäköinnistä matkasi helpoin osuus ja varaa pysäköintisi GoParking ennakkovarausjärjestelmän kautta helposti ja nopeasti.

Valitse haluamasi pysäköintialue, valitse haluamasi pysäköintiaika, täytä yhteystietosi, tarkista varauksesi ja siirry maksamaan. Maksuvaihtoehtoina verkkopankki, pankki- tai luottokortti. Maksun jälkeen saat ennakkovarauksen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Pysäköintivaraukset osoitteessa www.goparking.fi.

Vuosipysäköintiasiakkaat voivat lähettää pysäköintitiedot osoitteeseen info@goparking.fi.

Pysäköintivarauksen voi tehdä kaikille pysäköintialueille vuotta ennen suunniteltua matkaa. Varmista pysäköinti autollesi ja varaa pysäköintipaikka hyvissä ajoin ennen matkaa.

Ennakkovaraajille takaamme aina parkkipaikan pysäköintialueeltamme.

Maksutavat ja -ehdot

GoParking maksuseinä

Maksuvaihtoehtoina ovat verkkopankit, pankki- ja luottokortit sekä MobilePay, Pivo ja Siirto.

Maksuehdot löytyvät maksupalveluntarjoajan nettisivulta osoitteesta:
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot.

Olemme ottaneet käyttöön VivaWallet -maksuvaihtoehdon pankkikortti-, luottokortti- ja mobiilimaksuvaihtoehtoja varten.

Asiakaspalvelu ja muutokset varauksen

Lue läpi varausvahvistuksesta löytyvät ohjeet aina ennen saapumistasi GoParking pysäköintiin.

Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi, kun olet varannut ja maksanut pysäköinnin. Varausvahvistus lähetetään pysäköintivarauksessa ilmoittamaanne sähköpostiin. Varausvahvistus toimii myös tositteena pysäköintimaksusta.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikkeen pysäköintiin liittyvissä asioissa.

Voit maksutta muuttaa autosi rekisterinumeroa, muuttaa pysäköintiaikatauluja tai siirtää varaustasi kaksi päivää ennen pysäköintisi aloitusta, mikäli matkustussuunnitelmiinne tulee muutoksia. Voit myös halutessasi ostaa pysäköinnin yhteyteen peruutusturvan, jolloin palautamme pysäköintimaksun matkasi peruuntuessa.

Kaikki pysäköintikohteemme ovat avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse arkisin 9.00-16.00 +358 44 988 2560 tai sähköpostitse 24/7 info@goparking.fi

Miten pysäköinnin hinta määräytyy?

Pysäköinnin hinta määräytyy valitun pysäköintialueen ja pysäköinnin pituuden perusteella. Etukäteen varattavien paikkojen hinnat voivat vaihdella kysynnän mukaan pysäköintialuekohtaisesti. Voimassaolevat pysäköintihinnat saatte vahvistettua, kun syötätte pysäköinnin aloitus- ja lopetusajan varausjärjestelmään, niin järjestelmä laskee automaattisesti pysäköintihinnan.

Mikä on pysäköintialueiden turvallisuus?

Kaikki pysäköintialueemme on valvottuja alueita, joissa on kameravalvonta, mutta pysäköinti tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla. Pysäköinnin ja lisäpalveluiden osalta GoParking vastaa tuottamuksellaan aiheuttamistaan välittömistä vahingoista. Ellei pakottava lainsäädäntö toisin edellytä, ei GoParking kuitenkaan vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista tai vahingoista, joita GoParking ei ole voinut kohtuudella ennakoida.

Sekä vartiointiliike, että henkilökuntamme tarkastavat pysäköintialueet usean kerran päivässä. Mikäli huomaamme jotain poikkeavaa, ilmoitamme siitä heti asianosaisille.

Mikä on vuosipysäköintiasiakkuus ja miten se toimii?

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia vuoden pysäköinnit kerralla. Löydät kaikki pitkäaikaispysäköinti tuotteemme GoShopista.

Voit valita Vuosipysäköinnin kahdesta vaihtoehdosta. Tarjoamme kahta Vuosipysäköinti tuotetta. Vuosipysäköinti Basic ja Vuosipysäköinti Unlimited -tuotteet. Tuotteet eroavat toisistaan käytännössä sillä, että Basic sisältää 10 pysäköintiä. Unlimited tuotteessa pysäköintien määrää ei ole rajattu. Pysäköintiaikaa ei kummassakaan tuotteessa rajata. 

Mikäli vaihdat autoa vuosipysäköinnin aikana, niin siirrämme vuosipysäköinnin uuteen autoosi, ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme info@goparking.fi

Vuosipysäköintiasiakkuus on voimassa yhden (1) vuoden ajan. Vuosipysäköinti oikeuttaa pysäköimään pysäköintialueillamme GoParking T1 Mall of Tallinnassa vuoden ajan.

Mikäli haluat uusia vuosipysäköintitilauksen, jatkuu vuosipysäköintiasiakkuus keskeytyksettä seuraavan vuoden ajan voimassaolevan pysäköinnin päättymisen jälkeen.

Vuosipysäköintiasiakkuuden voi hankkia suoraan nettikaupastamme GoShopista tai laittamalla meille sähköpostia info@goparking.fi. Maksun jälkeen lähetämme sähköpostitse ohjeet, kuinka vuosipysäköintiasiakkuus toimii ja kuinka pysäköintivaraukset tehdään.

Toistaiseksi vuosipysäköintiasiakkaita pyydetään lähettämään matkustustiedot sähköpostilla osoitteeseen info@goparking.fi ennen kuin kanta-asiakkuusjärjestelmämme on käytössä. Kanta-asiakasjärjestelmän käyttöönoton jälkeen vuosipysäköintiasiakkaat voivat hallita henkilötietoja ja pysäköintivarauksia suoraan kanta-asiakasjärjestelmästä.

Lisäksi kaikki Vuosipysäköinti-asiakkaat saavat halutessaan GoParking VIP tarran kiinnitettäväksi ajoneuvoon.