Lentopysäköinti GoParking Jumbo - GoParking Varaa paikka autollesi nyt!
Varaa

Ajankohtaista

GoParking Jumbo

17.2.2020

Lentopysäköinti sijaitsee kauppakeskus Jumbossa Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Kauppakeskus Jumbon pysäköintitalossa.

Pysäköintivaraukset:
 1. Pysäköintivaraukset ennakkoon osoitteessa www.goparking.fi.
 2. Voimassaolevat pysäköintihinnat saatte vahvistettua, kun syötätte pysäköinnin aloitus- ja lopetusajan varausjärjestelmään, niin hinta lasketaan automaattisesti.
 3. Pysäköintivaraus tulee olla voimassa koko pysäköinnin ajan. Pysäköintiajan muutoksista voitte ilmoittaa meille sähköpostilla info@goparking.fi.
 4. Kuljetus kauppakeskuksesta lentokentälle GoParking kuljetuksella, kuljetusohjeet varausvahvistuksessa. kuljetuksen hinta sisältyy pysäköintimaksuun.
  Olethan meihin yhteydessä ennen matkaasi sähköpostitse (info@goparking.fi), mikäli sinulla on mukana erittäin suuria laukkuja/tavaroita tai henkilömääränne on suurempi kuin 7 henkilöä!
 5. Lisätietoa pysäköintipalvelusta useimmin kysytyistä kysymyksistä.
Ohjeet menomatkalle:
 1. Pysäköi autosi kauppakeskus Jumbon pysäköintitaloon, pysäköintitasolle P5, osoitteessa Vantaanportinkatu 3, Vantaa.
 2. Varmista, että olet ajamassa oikeaan parkkitaloon. Lentopysäköinti on parkkitalon ylätasolla ja sisäänajoportissa on tunnuksena kyltti GoParking.
 3. Pysäköintialue on avoinna 24/7.
 4. Auton voi pysäköidä mihin tahansa vapaaseen pysäköintiruutuun P5-kerroksessa.
 5. Autoon ei tarvitse jättää pysäköintilipuketta, pysäköintinne voimassaolo tarkastetaan automaattisesti.
 6. Kuljetus Jumbosta lentoasemalle: voitte tulla kuljetuspaikalle oman aikataulunne mukaisesti, kuljetus lentokentälle nonstoppina ympäri vuorokauden, ohjeet ovat varausvahvistuksessa. Kuljetuksen hinta sisältyy pysäköintimaksuun. Kuljetus Jumbosta lentoasemalla lähtee GoParking -pysäkiltä kauppakeskuksen sisäänkäynnin edestä tasolta P3.
 7. Ennen lentokentälle siirtymistä käytössänne ovat kaikki kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon palvelut. GoParking -yritystunnuksella (yritystunnus varausvahvistuksessa) hintaetu -9% majoituksesta Break Sokos Hotel Flamingossa.
 8. Hyvää matkaa!
Ohjeet paluumatkalle:
 1. Kun pysäköintinne päättyy, voitte noutaa autonne pysäköintiajan puitteissa oman aikataulunne mukaisesti.
 2. Paluukuljetus lentokentältä kauppakeskus Jumboon: voitte tulla kuljetuspaikalle oman aikataulunne mukaisesti, kuljetus takaisin Jumboon nonstoppina ympäri vuorokauden, ohjeet varausvahvistuksessa. Kuljetuksen hinta sisältyy pysäköintimaksuun. Noudamme teidät lentoaseman terminaali 2:n edestä pysäkiltä numero 42.
 3. Lentokentältä saapuessa käytössänne ovat kaikki kauppakeskus Jumbon ja viihdekeskus Flamingon palvelut. GoParking -yritystunnuksella (yritystunnus varausvahvistuksessa) hintaetu -9% majoituksesta Break Sokos Hotel Flamingossa.
 4. Turvallista kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!
GoParking edut ja palvelut

GoParking yhteistyökumppanit mukaan lukien Finnair Plus, Kauppakeskus Jumbo, T1 Mall of Tallinn, Apollomatkat, addCar, Club One, HSL, Flamingo Break by Sokos Hotels tarjoavat GoParking lentopysäköinnin asiakkaille hyvien tuotteiden ja palveluiden lisäksi myös erilaisia etuja ja tarjouksia.

Lisätietoa yhteistyökumppaneiden eduista lentopysäköinti GoParkingin asiakkaille Yhteistyössä -sivustolta.