Om GoParking - GoParking
Boka

Om GoParking

GoParking team

KATJA KAPANEN

CEO
katja.kapanen@goparking.fi

MIKAEL TOIVONEN

Chief Operating Officer
mikael.toivonen@goparking.fi

JESSE PAANANEN

Chairman of the Board, Director of Sales and Business Development
jesse.paananen@goparking.fi
+358 40 061 7436

MARTYNA KOSMALA

Sales and New Business Director
martyna.kosmala@goparking.fi


Bli GoParking partner

Vi vill vara den enklaste delen av resa til våra kunder. Därför vi vill vara ett företag i ständig utveckling och utöka vårt partnernätverk för att betjäna våra kunder ännu bättre.
På så sätt kan vi erbjuda våra kunder ännu bättre tjänster och öka antalet kunder, försäljning och synlighet för våra partnerföretag både i Finland och utomlands.

Med varje bra partnerskap kan vi uppnå något vi inte skulle kunna uppnå ensamma!
Våra kunder litar på oss: som ett resultat av kundnöjdhetsundersökningen 2020 fick vi en NPS på 82 !! Tack alla våra kunder för förtroendet och trevlig feedback. Dina hälsningar har gått vidare till hela personalen!

Som en ny tilläggstjänst vi har öppna T1 Tallinns check-in tjänst för passagerare den 22 februari – när du lämnar din bil i T1 Tallinn kan du checka in för ett flyg och gå och äta eller shoppa för du går till flygplats!

Ytterligare tjänster för kunder

• GoParking har ett omfattande nätverk av partners som gör att vi kan ge våra kunder en ännu bättre och mer heltäckande kundupplevelse.

• Det unika köpcentrets flygplatsparkering koncept möjliggör en särskilt utmärkt samarbetsbas för företag som redan finns i köpcentret.

Annonssamarbete

• Vill du göra ditt företag synligt på ett sätt där synlighet, läge och prisvärdhet är riktigt hög?

• GoParkings annons partnerskap gör det möjligt för annonspartners att nå potentiella kunder på många olika sätt. Vårt mål är att ha en direkt inverkan på det område som vår annonspartner vill ha med detta partnerskap.

Köpcentrum

• GoParking ger en helt ny kundbas till köpcentra. Dessutom har vi i alla var våra köpcentrum flygplatsparkering platser ett nära samarbete med köpcentret och andra aktörer i köpcentret. Skulle GoParking bli nästa nya konsept i din köpcentrum?

• Kolla in vår GoParking Field’s-kampanjvideo och tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss för att diskutera mer!

Samarbete – jesse.paananen@goparking.fi

Köpcentrumsamarbete – jesse.paananen@goparking.fi

GoParking verksamhetsmodell