GOPARKING JUMBO 
 - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

GOPARKING JUMBO 


17.2.2020

SIJAINTI
GoParking Jumbo sijaitsee kauppakeskuskus Jumbon parkkihallin ylimmässä kerroksessa (P5), osoitteessa Vantaanportinkatu 3, Vantaa. Pysäköintipaikka on avoinna 24/7.

VARAUKSET JA LISÄPALVELUT
Varaa pysäköintipaikkasi ennakkoon kotisivuiltamme www.goparking.fi tai aloita pysäköinti saapuessasi GoParking Jumboon ParkMan tai Easypark -sovelluksilla. Voit ostaa lisäpalveluja pysäköintiisi varauksen yhteydessä tai nettikaupassamme GoShopissa.

KAUPPAKESKUS JUMBON LIIKKEET
Kaikki kauppakeskuksen tarjoamat palvelut ovat käytössä myös kaikille GoParking asiakkaille. Voit hyödyntää Jumbon ravintolamaailmaa ja liikkeitä ennen ja jälkeen matkasi.

Yöpyminen Break Sokos Hotel Flamingossa on GoParking yritysetuhintaan -9%, joka lasketaan päiväkohtaisesta huonehinnasta. Saat GoParking yritystunnuksen, joka oikeuttaa hintaetuun pysäköintivarauksen varausvahvistuksessa. Majoitusvaraukset Break Sokos Hotel Flamingosta suoraan hotellin sivulta: Break Sokos Hotel Flamingo. Break Sokos Hotel Flamingossa yöpyvät asiakkaat voivat pysäköidä auton GoParking -pysäköintiin ja saada lentokenttäkuljetuksen suoraan hotellin ovelta / ovelle.

Matkalta tullessasi voit hyödyntää Jumbon K-Citymarketin ja Prisman noutopistepalvelua ja tilata kauppakassin ennakkoon odottamaan kotiinlähtöä. Noutopiste sijaitsee Jumbon P3 -kerroksessa. Lisätietoa Jumbon ruoan noutopisteestä.

MAKSIMIKORKEUS
Pysäköintialueen maksimikorkeus on 2,3 metriä. Meillä on myös alue korkeammille autoille. Mikäli sinulla tarve pysäköintiin korkeammalla ajoneuvolla, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse.

KULJETUSAIKATAULU
Suosittelemme varaamaan pysäköintiin ja kuljetuksiin aikaa 30 minuuttia. Lentokenttäkuljetus toimii non-stoppina ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

GOPARKING -PYSÄKKI JUMBOSSA
GoParking -pysäkki, josta kuljetus lähtee, on Jumbossa kauppakeskuksen pääoven edessä P3 -tasolla, jonne pääset helposti GoParking -kyltitystä seuraamalla pysäköintialueelta (menemällä liukuportaat alas).

SAAPUMINEN LENTOKENTÄLLE / LÄHTÖPAIKKA LENTOKENTÄLTÄ
Lentokentällä laituripaikkamme on 42, joka sijaitsee bussiterminaalissa terminaali 2:n vierestä.
GoParking Jumbo -pysäköinnissä kuljetukset Jumbosta lentoasemalle ja takaisin Jumboon kuuluvat pysäköinnin hintaan.

KULJETUKSEN TILAUS
Kuljetus kentälle ja kentältä takaisin Jumboon toimii omalla kuljetuksellamme. Kuljetuksemme toimivat nonstoppina välillä lentokentälle ja Jumboon, mutta voit myös soittaa meille ja kysyä missä kuljetus on tulossa puhelinnumerosta +358449882560 varausvahvistuksen ohjeiden mukaisesti. Kuljetus kestää 5 minuuttia. Palvelemme vuorokauden ympäri 24/7.

Mikäli matkustat suuren henkilömäärän kanssa tai teillä on paljon tavaraa, suosittelemme ensisijaisesti varaamaan GoParking VIP -pysäköintipalvelun, joka on tällöin kaikista vaivattomin vaihtoehto pysäköintiin. 

Suosittelemme ensisijaisesti käyttämään kuljetuksissa omaan lasten turvaistuinta, mikäli matkustatte pienten lasten kanssa.

KÄYNNISTYSAPU
Mikäli tarvitset käynnistysapua autollesi suosittelemme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä Autoliiton Tiepalveluun, jotta saat varmasti oikeanlaista käynnistysapua, numero 02008080 palvelee 24/7.

LUMITYÖAPU
GoParking Jumbossa emme valitettavasti puhdista autoja lumesta harjaamisessa mahdollisesti tapahtuvan naarmuuntumisriskin vuoksi, mutta tarvittaessa autamme kaivamaan lumet auton ympäriltä kotimatkalle lähtöä helpottamaan. Tarvittaessa löydät lumilapioita P5 -kerroksen aulasta. Mikäli haluat lumettoman auton valitse GoParking VIP -pysäköinti, jossa autosi on esilämmitetty ja lumeton palatessasi matkalta. Katso lisää pysäköintialueet osiosta VIP -pysäköinti.