Mikä on GoJelppi -palvelu? - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

Mikä on GoJelppi -palvelu?

25.3.2020

GoJelppi -palvelu on kotiinkuljetuspalvelu Varuboden-Oslan toimialueella.

Tilaus-, keräys- ja kotiinkuljetuspalvelu Varuboden-Oslan toimialueella: Askola, Inkoo, Karjaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Liljendal, Loviisa, Pohja, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Siuntio, Tammisaari.

Miten palvelu toimii?
Voit tehdä ostoslistan www.gojelppi.fi tai toimittaa meille ostoslistan sähköpostitse tai puhelimitse.

Tilaukset osoitteessa www.gojelppi.fi edellisenä päivänä klo 16 mennessä tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä

Tilaukset puhelimitse GoJelppi asiointipalveluun arkisin 9–16 numerossa +358 600 30 30 43 (hinta 0,99€/alkava minuutti)

Tilaukset, jotka on tehty ennen klo 16 toimitetaan seuraavana arkipäivänä.

Me otamme vastaan tilauksesi ja kuittaamme sinulle toimitusajan. Meidän henkilökuntamme käy puolestasi kaupassa ja ostaa toivotut tuotteet (emme toimita alkoholia, tai tupakkatuotteita, emmekä reseptilääkkeitä).

Meillä on reilusti kuljetuskapasiteettia, joten voimme tehdä myös isommat ostokset kerralla. Lisäksi meiltä löytyy kylmäketjuratkaisu.

Kuljettajamme soittaa sinulle, mikäli kaupassa ei ole toivomiasi tuotteita. Kun ostokset on tehty, henkilökuntamme toimittaa ne sinulle kotiovelle.

Mitä palvelu maksaa?
Keräys- ja kuljetuspalvelu on maksuton Osuuskauppa Varuboden Oslan alueella läntisellä ja itäisellä Uudellamaalla mikäli etäisyys on enintään 10km Osuuskauppa Varuboden-Oslan kauppa-asiakkaan lähikaupasta. Mikäli etäisyys on enemmän kuin 10km veloitukseen lisätään 1,20€/km.

Palvelun sekä ostokset voit maksaa maksukortilla kuljetuksen hoitavalle henkilökunnallemme tai voimme myös tehdä sinulle maksulinkin ostoksista ja palveluista ja lähettää sen sinulle sähköpostitse tai tekstiviestillä. Näin voimme toteuttaa toimituksen myös kontaktivapaasti asiakkaan kanssa ja toimittaa ruoat kotiovellesi. (Huomioithan, että maksu tulee maksaa ennen ruoan luovuttamista!) Meiltä löytyy jokaisesta autosta maksupäätteet, joilla voimme myös ottaa korttimaksun vastaan kotiovellasi. (Näissä maksupäätteissä on myös lähimaksumahdollisuus (max 50€ asti).

Miten tilaat GoJelppi palvelun:

  • Tee tilaus www.gojelppi.fi
  • Tai soita 0600-303043 arkisin klo 9–16
  • Kerro ostoslistasi, tilaajan nimi, puhelinnumero, tarkka toimitusosoite (myös mahdollinen rappu- tai ovinumero), maksutapa, sekä mahdollinen kauppatoive. Päivittäis- ja käyttötavarat toimitamme Osuuskauppa Varuboden-Oslan lähikaupoista.
  • Kauppaostokset eivät kerrytä S-Bonusta, eikä S-Bonusta pysty hakemaan jälkikäteen.
  • Kerrothan myös, mikäli toivot palvelua ilman kohtaamista, niin järjestämme asian sinulle ja kuljettajallemme turvallisella tavalla. 
  • Kuittaamme sinulle sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi ja kerromme sinulle arvioidun toimitusaikataulun. Klo 16 mennessä tulleet tilaukset pyritään toimittamaan seuraavana päivänä.
  • Henkilökuntamme soittaa sinulle, mikäli kaupassa ei ole jotain toivomaasi tuotetta. Kuljettajamme soittaa sinulle myös aina ennen saapumistaan ostosten kanssa. 
  • Kerrothan ostoslistassasi aina mahdollisimman tarkasti mitä tuotteita haluat. Esimerkiksi: 2 kevytmaitoa (valio), 1 pussi tummia ruispaloja (Fazer) ja niin edelleen.