Mikä on vuosipysäköintiasiakkuus ja miten se toimii? - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

Mikä on vuosipysäköintiasiakkuus ja miten se toimii?

19.2.2020

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia vuoden pysäköinnit kerralla. Löydät kaikki pitkäaikaispysäköinti tuotteemme GoShopista.

Voit valita Vuosipysäköinnin kahdesta vaihtoehdosta. Tarjoamme kahta Vuosipysäköinti tuotetta. Vuosipysäköinti Basic ja Vuosipysäköinti Unlimited -tuotteet. Tuotteet eroavat toisistaan käytännössä sillä, että Basic sisältää 10 pysäköintiä. Unlimited tuotteessa pysäköintien määrää ei ole rajattu. Pysäköintiaikaa ei kummassakaan tuotteessa rajata. 

Mikäli vaihdat autoa vuosipysäköinnin aikana, niin siirrämme vuosipysäköinnin uuteen autoosi, ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme info@goparking.fi

Vuosipysäköintiasiakkuus on voimassa yhden (1) vuoden ajan. Vuosipysäköinti oikeuttaa pysäköimään pysäköintialueillamme GoParking T1 Mall of Tallinnassa vuoden ajan.

Mikäli haluat uusia vuosipysäköintitilauksen, jatkuu vuosipysäköintiasiakkuus keskeytyksettä seuraavan vuoden ajan voimassaolevan pysäköinnin päättymisen jälkeen.

Vuosipysäköintiasiakkuuden voi hankkia suoraan nettikaupastamme GoShopista tai laittamalla meille sähköpostia info@goparking.fi. Maksun jälkeen lähetämme sähköpostitse ohjeet, kuinka vuosipysäköintiasiakkuus toimii ja kuinka pysäköintivaraukset tehdään.

Toistaiseksi vuosipysäköintiasiakkaita pyydetään lähettämään matkustustiedot sähköpostilla osoitteeseen info@goparking.fi ennen kuin kanta-asiakkuusjärjestelmämme on käytössä. Kanta-asiakasjärjestelmän käyttöönoton jälkeen vuosipysäköintiasiakkaat voivat hallita henkilötietoja ja pysäköintivarauksia suoraan kanta-asiakasjärjestelmästä.

Lisäksi kaikki Vuosipysäköinti-asiakkaat saavat halutessaan GoParking VIP tarran kiinnitettäväksi ajoneuvoon.