Break Sokos Hotel Flamingo ja GoParking yhteistyöhön - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

Break Sokos Hotel Flamingo ja GoParking yhteistyöhön

19.4.2017

Euroopan ensimmäinen kauppakeskuslentoparkki GoParking Jumbo laajentaa palveluvalikoimaansa ja aloittaa tänään monipuolisen yhteistyön Suomen suurimmaksi kasvavan Break Sokos Hotel Flamingon kanssa. Alkavan yhteistyön myötä Helsinki-Vantaan lentomatkustajien ulottuvilla on nyt entistä monipuolisempi valikoima majoitus- ja vapaa-ajan palveluita.

Eurooppalaiset lentokentät kilpailevat yhä enemmän hyvällä ja tehokkaalla asiakaspalvelulla. Kauppakeskuslentoparkki GoParking haluaa tukea tätä erinomaista kehitystä omalta osaltaan. Nyt Helsinki-Vantaan matkustajat voivat majoittua laadukkaasti Break Sokos Hotel Flamingossa ja jättää auton lennolle lähtiessään GoParkingin turvalliseen kauppakeskus-lentoparkkiin.

GoParkingin asiakkaat kuljetetaan veloituksetta lentokentälle viidessä minuutissa ja matkoilta palatessa kätevästi takaisin parkkiin, on suuntana sitten suoraan koti tai unet Break Sokos Hotel Flamingon pehmeiden lakanoiden välissä. Lisäpalveluina GoParking tarjoaa erilaisia autojen hoivapalveluita. Lisäksi lennoille lähtevien ja palaavien asiakkaiden mahdollisuus hyödyntää Jumbon yli 120 erikoisliikkeen kattavat palvelut kauppojen aukioloaikoina.

GoParkingin tavoite on ollut toiminnan alusta alkaen toimia Helsinki-Vantaan asiakaspalveluhenkisimpänä lentokenttäpysäköintinä ja digitalisaatiota toiminnassaan laajasti   edistävänä yrityksenä. Parkkiasiakkaat voivat hyödyntää matkansa eri vaiheissa GoParkingin   innovatiivisia varaus-, lähtö- ja paluutietojärjestelmiä. Break Sokos Hotel Flamingon varaukset hoituvat näppärästi netissä tai vaikka viime hetken yöpymispäätöksenä matkalta palatessa asiakaspalveluhenkisten kuljettajiemme avulla.


PALVELUKUVAUS

GoParkingin ydinajatus on olla lentomatkan helpoin osuus. Ystävällinen asiakaspalvelu sekä hyvä sijaintimme takaavat sujuvan lentokenttäpysäköinnin. Asiakkaidemme käytössä ovat kaikki kauppakeskus Jumbon sekä viihdekeskus Flamingon palvelut.

GoParking Jumbo on helppo löytää, seuraamalla kehä III lentokentän suuntaan aina kauppakeskus Jumbon ylätasanteelle P5 saakka. GoParkingin kyltit ohjaavat sujuvasti perille. Kuljetuspalvelulentokentälle lähtee tasanteelta P3, ja kuljetus kentältä takaisin terminaali 2:n edestä laituripaikalta 27.  Laskeutumisia ja matkalaukkujen kulkua seurataan digitaalisesti reaaliaikaisesti, jolloin GoParkingin asiakkaana välttää turhat kävelyt ja odottelut.

Varaa nyt paikka autollesi www.goparking.fi tai +358449882560. Palvelu avoinna 24/7.

Lisätietoja:
Mikael Toivonen, operatiivinen johtaja, osakas, GoParking Oy, 0407190902 Kaija-Riitta Uusitalo, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Flamingo, 0503883885