GoParking aloittaa yhteistyön purjehtijoiden Henri ja Juuso Roihun kanssa - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

GoParking aloittaa yhteistyön purjehtijoiden Henri ja Juuso Roihun kanssa

21.2.2020

LEHDISTÖTIEDOTE

GoParking aloittaa yhteistyön Viron purjehdusmaajoukkueen kärkipurjehtijoiden Henri ja Juuso Roihun kanssa.

Veljesten kauden päätavoite on heinäkuussa kisattavat 2020 Tokion olympialaiset, jonne veljekset lähtevät hakemaan kisapaikkaa huhtikuun Genovan MM Cupista.

Veljekset kommentoivat yhteistyön aloittamista seuraavasti: ”Kansainvälisellä huipulla kilpailu on kovaa eikä tasoitusta voi antaa taustajoukkojenkaan osalta. Huippuhyvät yhteistyökumppanit ovat menestyksen edellytys. Olemme todella iloisia yhteistyökumppanuuden aloittamisesta GoParkingin kanssa, joka lähti mukaan olympiaprojektiimme juuri ennen MM 2020 kisoja, jotka päättyivät viime viikon lopulla, 15. helmikuuta. Palaamme kotiin Melbournesta, Australiasta, juuri ennen GoParkingin tarjoaman Pohjois-Euroopan ensimmäisen kauppakeskusetälentoterminaalin avaamista, T1 Mall of Tallinnassa 22.02.2020. 

”GoParkingin kanssa yhteistyön aloittaminen, yhtiön näkyvyyden kasvattaminen, markkinoinnin tukeminen sekä työntekijöiden hyvinvoinnin ja motivaation ylläpitäminen, on meille suuri ilo!”, toteaa Henri Roihu.

Roihun veljekset osallistuvat kauppakeskusetälentoterminaalin avaamiseen lauantaina 22.2.2020 kello 13.00 Tallinnan T1 Mall of Tallinnassa. Paikalla on myös veljesten 49er luokan kilpapurjevene.

Yhteenveto veneestä ja Roihun veljeksistä:

Olemme Euroopan kärkipurjehtijat Henri ja Juuso Roihu. Tavoitteenamme on päästä ja menestyä vuoden 2020 olympialaisissa Tokiossa.

Olemme kahdeksankertaisia Viron mestareita, kaksinkertaisia Suomen mestareita ja kansainväliseltä tasolta maailman kakkosia ja Euroopan neljänsiä.

Purjehdusluokkamme 49er on kaksinpurjehdittava miesten olympialuokka. 49er on skiff- eli yksirunkovene, jota pidetään pystyssä sivuille työntyvien siipien sekä trapetsien avulla. 49erissa on iso, 59m2 purjepinta-ala suhteessa rungon ja miehistön painoon, jolloin se saavuttaa parhaimmillaan 30 solmun (55 km/h) vauhdin. 

Purjehdus itse on fyysisesti vaativa, vauhdikas ja näyttävä laji johon yhdistyvät mielikuvat kansainvälisyydestä, luonnon arvostamisesta ja terveestä ulkoilmaliikunnasta. Purjehtijat ovat maailmassa arvostetussa asemassa ja meidän tämänhetkiset saavutukset ja purjehdusmaailman eliittiin kuuluminen todistavat kuinka kovasti teemme töitä tavoitteidemme eteen.

Lisätietoa:

Henri Roihu, maajoukkuepurjehtija, tel. +372 51 25268

Katja Kapanen, toimitusjohtaja, GoParking, tel. +358 44 520 5217