GoParking ja Töölönkadun Pysäköintilaitos aloittavat yhteistyön - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

GoParking ja Töölönkadun Pysäköintilaitos aloittavat yhteistyön

14.5.2020

GoParking Oy ja Töölönkadun Pysäköintilaitos Oy aloittavat yhteistyön 14.5.2020, jolloin Helsingin Mannerheimintiellä sijaitsevaan P-Töölö-pysäköintihalliin avataan uusi GoParking P-Töölö -pysäköintipalvelu. Samana päivänä alkaa myös työmatka- ja muu välttämätön matkustajalaivaliikenne Helsingin ja Tallinnan välillä. GoParking P-Töölön pysäköintipalvelu tuo laivamatkustajille uuden, stressittömän pysäköintimahdollisuuden lähellä Helsingin Satamia, kun pysäköintipaikan voi varata jo etukäteen. 

GoParking on tullut aiemmin tutuksi lentomatkustajille, kun se avasi maailman ensimmäisen kauppakeskuslentoparkin kauppakeskus Jumbossa Vantaalla tammikuussa 2017. Yrityksellä on 24/7 lentoparkit myös Lappeenrannan lentoasemalla ja Tallinnan uusimmassa kauppakeskuksessa T1 Mall of Tallinnassa, joka palvelee sekä Tallinnan lentoaseman lentomatkustajia, kuin myös kaupungissa vierailevia matkalaisia, hyvistä raitiovaunuyhteyksistä johtuen. GoParking on osoittanut innovatiivisuutta muutoinkin avaamalla joulukuussa Baltian ensimmäisen etälentoterminaalipalvelun T1 Mall of Tallinnassa ja heti koronaepidemian alkaessa yhtiö aloitti koko Varuboden Oslan toiminta-alueelle GOJELPPI-ruokakuljetuspalvelun palvelutavoitteenaan lisätä erityisesti riskiryhmäasiakkaiden kauppa-asioinnin turvallisuutta ja kontaktivapautta.

GoParking -pysäköintialueen avautuminen P-Töölö -pysäköintihalliin toteuttaakin Tallinnassa jo hyväksi osoittautunutta parkkikonseptia. Toissa vuonna avautunut moderni P-Töölön parkkitalo tarjoaa GoParkingin asiakaskunnalle tasokkaan ja turvallisen pysäköinnin lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa Mannerheimintien varrella. P-Töölöstä pääsee sujuvasti GoParkingin yhteistyökumppanin HSL:n raitiovaunuilla niin Helsingin keskustaan kuin myös Länsi- ja Eteläsatamaan sekä Katajanokan laivaterminaaleille.

– ”Haluamme tarjota helppoa pysäköintipalvelua kaikille laivamatkustajille ja Helsingin keskustaan saapuville, joita huomioimme nyt erityisellä -10% ennakkovaraajan (min 7 vuorokautta etukäteen tehdyt varaukset) avajaistarjouksella 15.6.2020 asti”, GoParkingin hallituksen puheenjohtaja Jesse Paananen toteaa. 

Toimintamalli

GoParking tuottaa ja myy pysäköintipalvelun suoraan asiakkaille www.goparking.fi varaussivuston ja info@goparking.fi varaussähköpostin kautta.

– ”Helsingin satamien ajoneuvoliikennettä on usein arvosteltu hankaluuden, ruuhkien ja pysäköintimahdollisuuksien puutteen vuoksi. Nyt kun olemme aloittamassa yhteistyön GoParkingin ja HSL:n kanssa, pystymme tarjoamaan tähän ongelmaan ratkaisun. Laivaliikenteen matkustajat voivat nyt jättää vaivattomasti ajoneuvonsa P-Töölöön ja siirtyä laivaterminaaliin HSL:n kulkuneuvolla ilman keskustan ruuhkia ja pysäköintipaikan etsimistä”, sanoo Töölönkadun Pysäköintilaitos Oy:n toimitusjohtaja Teemu Nikander. 

Lisätietoja antavat:                  
Jesse Paananen, hallituksen puheenjohtaja GoParking Oy,
puh. +358400617436
Teemu Nikander, toimitusjohtaja, Töölönkadun Pysäköintilaitos Oy,
puh. +35833579332