GoParking-Hilton VIP-pysäköinti - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

GoParking-Hilton VIP-pysäköinti

17.11.2022

GoParking ja Hilton Helsinki Airport -hotelli aloittavat VIP-pysäköintiyhteistyön, joka nostaa pysäköinnin Helsinki-Vantaan lentoasemalla premium-tasolle. GoParking-Hilton VIP-pysäköinti on helppo varata ja helppo käyttää. Palvelu varataan ennakkoon GoParking -ennakkovarausjärjestelmän kautta ja pysäköintiin ajetaan Hilton Helsinki Airport -hotelliin Helsinki-Vantaan lentoasemalla: ajat Hilton Helsinki Airport -hotelliin, pysäköit auton parkkipaikalle ja jätät avaimet hotellin vastaanottoon, niin me huolehdimme autostasi matkasi ajan. Palatessasi autosi odottaa lumettomana valmiina kotimatkalle.

Ennen ja jälkeen matkan Hilton Helsinki Airport -hotelli tarjoaa sinulle lentokentän upeimmat yöpymispuitteet ja herkulliset ateriat aamusta iltaan.

”Tämä on meille mieluinen yhteistyö ja nyt pystymme tarjoamaan asiakkaillemme GoParking -yhteistyön myötä lisäpalveluna auton huolenpitopalveluita uudenlaisella toimintakonseptilla”, kertoo Sanna-Mari Mäkeläinen, Hilton Helsinki Airport Hotellin operatiivinen johtaja.

”Nyt alkava GoParkingin ja Hilton Helsinki Airport -hotellin toimintamalli on osa GoParkingin kansainvälistymisstrategiaa ja tulemme avaamaan vastaavia VIP-pysäköintikohteita upeiden hotellien kanssa ympäri maailmaa lentokenttien ja satamien yhteydessä”, kertoo Juha-Pekka Paananen, VIP-konseptin tuotepäällikkö.

Yhteistyön aloittamisen kunniaksi tarjoamme VIP-pysäköinnin tutustumistarjouksena -48% hintaedulla hintaan 65€ (7–9vrk, normaalihinta 125€) marraskuun 2022 ajan.

Hilton Helsinki Airport -hotelli tarjoaa lisäksi -20% ruoasta Ravintola Gui:ssa vuoden loppuun asti. Edun saa sanomalla “GoParking” ravintolassa.

Mikäli olet varannut VIP-pysäköinnin ennen 16.11.2022 toimii palvelu alkuperäisten ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa ja yhteystiedot:

www.goparking.fi ja www.hiltonhotels.com

Juha-Pekka Paananen, +358 44 9804059, juha-pekka.paananen@victorem.fi

Sanna-Mari Mäkeläinen, +358 40 7726980, sanna-mari.makelainen@hilton.com