GoParking Helsinki Airport - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

GoParking Helsinki Airport

24.10.2023

Pysäköinti GoParking Helsinki Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla, GoParking pysäköintialueella. Sijainti mahdollistaa helpon siirtymisen kehä III:lta sekä idästä, että lännestä. 

Pysäköintivaraukset: 

 1. Pysäköintivaraukset ennakkoon osoitteessa www.goparking.fi
 1. Pysäköintimaksu ei sisällä kuljetusta eikä HSL -lippuja tai VR -lippuja. 
 1. Siirtyminen terminaaliin tapahtuu omatoimisesti joko viereiseltä linja-autopysäkiltä (450m pysäköintipaikasta) tai viereiseltä Aviapoliksen juna-asemalta (850m pysäköintipaikasta) tai taksilla suoraan pysäköintialueelta (taksimatka Robert Huberin tie 14 – lentoasema on noin 10€). Edullisin vaihtoehto suuremmille seurueille on viedä ensin muu seurue ja tavarat lentokentälle ja tulla yksin HLS -Bussilla perässä.
 1. Voimassaolevat pysäköintihinnat saatte vahvistettua, kun syötätte pysäköinnin aloitus- ja lopetusajan varausjärjestelmään, niin hinta lasketaan automaattisesti. 
 1. Pysäköintivaraus tulee olla voimassa koko pysäköinnin ajan. Pysäköintiajan muutoksista voitte ilmoittaa meille sähköpostilla info@goparking.fi

Lisätietoa pysäköintipalvelusta useimmin kysytyistä kysymyksistä tai osoitteesta info@goparking.fi

Ohjeet menomatkalle: 

 1. Pysäköi autosi GoParking pysäköintialueelle, osoitteessa Robert Hubertin tie 14, Vantaa.
 2. Pysäköintialue on avoinna 24/7.
 1. Auton voi pysäköidä mihin tahansa vapaaseen pysäköintiruutuun aidatulle alueelle. Autoon ei tarvitse jättää pysäköintilipuketta, pysäköintinne voimassaolo tarkastetaan automaattisesti. 
 1. Avaa Reittiopas joukkoliikenteen reitti-, aikataulu-, pysäkki- ja lipputietoihin tästä
 1. Jatkoyhteydet GoParking Helsinki Airportista sekä lentokentälle, että Helsingin keskustaan ympäri vuoden 24/7 noin 30 min välein. Lähin juna-asema on Aviapolis. Junamatka lentoasemalle on yhden pysäkinvälin mittainen. Lähin linja-autopysäkki on Veromiehen pysäkki.
 1.  Aviapolikselta siirtyessä lentoasemalle on noustava P-junaan, joka lähtee laiturilta 1. Busseja pysäkiltä kulkee useita, joten voitte valita HSL -sovelluksesta teidän aikatauluun parhaiten sopivan.
 1. Voit maksaa joukkoliikennematkasi HSL -kortilla tai HSL -sovelluksella. Helsingin keskusta sijaitsee A-vyöhykkeellä ja Lentoasema C-vyöhykkeellä.  

Ohjeet paluumatkalle: 

 1. Jatkoyhteydet GoParking Helsinki Airport pysäköintiin sekä lentokentältä, että Helsingin keskustasta ympäri vuoden 24/7 max 30 min välein. 
 1. Junaterminaali sijaitsee lentoasematerminaalin alapuolella. Seuraa terminaalissa opasteita juna-asemalle. Bussiterminaali sijaitsee lentoasematerminaalin vieressä. Seuraa terminaalissa opasteita Bussiterminaaliin
 1. Lentoasemalta siirtyessä takaisin Aviapolikseen on noustava I-junaan, joka lähtee laiturilta. Lentoasemalta bussilla tultaessa pysäkin ja aikataulun löydätte HSL -sovelluksesta.
 1. Voit maksaa joukkoliikennematkasi HSL -kortilla tai HSL -sovelluksella. 
 1. Avaa Reittiopas joukkoliikenteen reitti-, aikataulu-, pysäkki- ja lipputietoihin tästä.  
 1. Voitte noutaa auton GoParking Helsinki Airport pysäköinnistä oman aikataulunne mukaisesti.  

Turvallista kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!