Pysäköintiasiakkaita palvelee GoParking T1 Tallinn Airport - GoParking
Varaa

Ajankohtaista

GoParking T1 Tallinn Airport

17.2.2020

Lentopysäköinti sijaitsee kauppakeskus T1 Tallinnassa aivan Tallinnan lentokentän läheisyydessä. Kauppakeskus T1 Tallinnassa GoParking pysäköintiasiakkaita palvellaan kaikilla pysäköintitasoilla P0A–P4A.

Katso GoParking T1 Tallinn pysäköinnin ohjevideo

Pysäköintivaraukset:
 1. Pysäköintivaraukset ennakkoon osoitteessa www.goparking.fi.
 2. Voimassaolevat pysäköintihinnat saatte vahvistettua, kun syötätte pysäköinnin aloitus- ja lopetusajan varausjärjestelmään, niin hinta lasketaan automaattisesti.
 3. Pysäköintivaraus tulee olla voimassa koko pysäköinnin ajan. Pysäköintiajan muutoksista voitte ilmoittaa meille sähköpostilla info@goparking.fi.
 4. Lisätietoa pysäköintipalvelusta useimmin kysytyistä kysymyksistä.
Ohjeet menomatkalle:
 1. Pysäköi autosi kauppakeskus T1 Tallinnan pysäköintitaloon, osoitteessa Peterburi tee 2, Tallinna.
 2. Pysäköintiasiakkaita palvellaan kauppakeskuksen kaikissa kerroksissa. Kauppakeskuksen maanalaisiin kerroksiin ajetaan sisään sekä Peterburi tee:ltä, että Ülemiste tee:ltä. Kauppakeskuksen maanpäällisiin kerroksiin ajetaan sisään Ülemiste tee:ltä. Sisäänajoportissa on tunnuksena kyltti GoParking.
 3. Kauppakeskuksen aukioloaikoina 08–23 pysäköidä voi maanalaiseen pysäköintikerrokseen P0. Kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella 23–08 pysäköidä voi parkkitalon maanpäällisiin kerroksiin P2A, P3A, P4A.
 4. Auton voi pysäköidä mihin tahansa vapaaseen pysäköintiruutuun.
 5. Autoon ei tarvitse jättää pysäköintilipuketta, pysäköintinne voimassaolo tarkastetaan automaattisesti.
 6. Jatkoyhteydet pysäköintialueelta helposti ja nopeasti, joko taksilla tai raitiovaunulla: Raitiovaunu numero 4, kulkee väliä kauppakeskus (Ülemiste jaam) ja lentokenttä päivittäin välillä 5–0.30. Lisätietoa raitiovaunun aikataulusta  Tallinna Linnatranspordi AS. Voit maksaa joukkoliikennematkasi suoraan raitiovaunun kuljettajalle tai lähimaksukortilla raitiovaunun ensimmäisessä vaunussa matkakortin lukijalle tai hankkia matkalipun R-kioskista.
 7. Ennen lentokentälle siirtymistä käytössänne ovat kaikki kauppakeskus T1 Tallinnan palvelut.  
Ohjeet paluumatkalle:
 1. Raitiovaunu numero 4, kulkee väliä lentokenttä ja kauppakeskus (Ülemiste jaam) päivittäin välillä 5–0.30. Lisätietoa raitiovaunun aikataulusta Tallinna Linnatranspordi AS. Voit maksaa joukkoliikennematkasi suoraan raitiovaunun kuljettajalle, tai lähimaksukortilla raitiovaunun ensimmäisessä vaunussa matkakortin lukijalle tai hankkia matkalipun R-kioskista.
 2. Maanalainen pysäköintikerros P0 on avoinna vain kauppakeskuksen aukioloaikoina 08–23. Maanpäälliset pysäköintikerrokset P2A, P3A, P4A ovat avoinna myös kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella.
 3. Turvallista kotimatkaa ja tervetuloa uudelleen!