Yhteistyössä - GoParking
Varaa

Yhteistyössä


Lue lisää

Field’s

GoParking Field's P6 is located to Field's shopping center.

Field's shopping center in Copenhagen is the preferred experience and shopping destination for the whole family. Here you will find a strong store mix with 135 stores and a wide selection in fashion, electronics, housing, groceries, personal care as well as cafes and restaurants.


Lue lisää

Lomallo

Lomallon asiakkaana käytössäsi on yli 400 000 laadukasta kohdetta Suomesta ja ulkomailta. Saat parasta palvelua ja matkoja edullisesti. Lomallon asiakkaat saavat myös -10% alennuksen GoParking pysäköintikohteista.


Lue lisää

Finnair Plus

GoParking asiakkailla on nyt mahdollisuus hyötyä Finnair Plus -pisteistä ParkCloudin kautta ja varata edulliset kanta-asiakkaan lennot suoraan Finnairin sivuilta.


Lue lisää

Norwegian Reward

Voit saada Norwegianin Reward Cashpoints pisteitä pysäköinnistä GoParkingilla, kun teet pysäköintivarauksen ParkVian kautta. 


Lue lisää

HSL

Helsingin Seudun Liikenne on GoParking yhteistyökumppani liikkumisen palveluissa. GoParking pysäköinneistä on hyvät julkiset yhteydet Helsingin keskustaan, satamiin sekä lentokentälle. Voit hyödyntää HSL:n kuljetuksia ja hankkia HSL liput kätevästi HSL-lippusovelluksella suoraan matkapuhelimeen.


Lue lisää

T1 Tallinn

Kauppakeskus T1 Tallinnan liikkeet ja palvelut ovat GoParking kauppakeskuslentoparkkiasiakkaiden hyödynnettävissä kauppakeskuksen aukioloaikoina.


Lue lisää

Apollomatkat

Apollomatkojen asiakkaana saat GoParking lentopysäköinneistä -10% alennuksen Helsinki-Vantaalla ja Tallinnassa. Olethan yhteydessä alennuksen johdosta meihin info@goparking.fi


Lue lisää

airBaltic

Voit varata pysäköinnin airBalticin lennolle myös suoraan ParkVian kautta.


Lue lisää

Aegean Airlines

Voit varata pysäköinnin Aegean Airlines lennolle suoraan ParkVian kautta.


Lue lisää

Autoasennus- ja huolto Laukkanen

Autojen huolto ja korjauspalvelut Autoasennus- ja huolto Laukkanen.


Lue lisää

The Baltic Guide

The Baltic Guide tarjoaa tuoretta tietoa Virosta ja vinkkejä seuraavaa Viron matkaa varten. 


Lue lisää

Hilton Hotels & Resorts

GoParking - Hilton VIP-pysäköintikonsepti on toteutettu yhdessä Hiltonin kanssa. Samalla voit hyödyntää Hiltonin tarjoamat yöpymismahdollisuudet ennen ja jälkeen matkasi. Voit pysäköinnin yhteydessä vierailla myös Hiltonin ravintoloissa, joista saat GoParking asiakkaana -20% alennuksen!


Lue lisää

Checkmytrip App (Amadeus)

Voit varata pysäköinnin myös Amadeuksen Checkmytrip -applikaatiossa.


Lue lisää

easyJet

Voit varata pysäköinnin easyJet lennoille suoraan ParkVian kautta.


Lue lisää

Ryanair

Voit varata GoParking pysäköinnin myös suoraan lentoyhtiö Ryanairin varausjärjestelmän kautta lentolippujen oston yhteydessä. 


Lue lisää

Skypark

T1 Mall of Tallinnan kauppakeskuksen katolta löytyy kauas merelle näkyvä 120 metriä korkea maailmanpyörä Skywheel, josta on upeat näkymät Tallinnan kaupunkiin. Lapsiperheille ja lapsenmielisille suosittelemme vierailua Skyparkin trampoliini- ja sisäleikkikeskuksessa reissusi yhteydessä.


Lue lisää

TAP Portugal

Voit varata pysäköinnin TAP Portugalin lennolle suoraan ParkVian kautta.


Lue lisää

Transavia

Voit varata pysäköinnin Transavian lennoille suoraan ParkVian kautta.


Lue lisää

Wizz Air

Voit varata pysäköinnin Wizz Air lennolle suoraan ParkVian kautta.